Znamo koliko ćete platiti let iz Osijeka za Pulu, Split, Rijeku i Dubrovnik

Autor

Kategorije

- Oglas -
- Oglas -

Hrvatska zrakoplovna tvrtka Trade Air registrirana je za čarter prijevoz putnika i teretni prijevoz, a dobra je vijest to što su od 22. lipnja ponovno započeli s letovima na oduševljenje svojih putnika te oni traju sve do 25. listopada. Tako, nastavljaju povezivati Osijek i obalu – Pula ponedjeljkom i petkom, Rijeka utorkom i četvrtkom, Split i Dubrovnik čak četiri puta tjedno, Zagreb i dva puta dnevno. Leti se i dalje zrakoplovom tipa L410, a upravo su prije nešto više od mjesec dana (22.svibnja) obilježili čak 25 godina od prvog leta Trade Air-a.

Letovi iz Osijeka za Pulu, Split, Rijeku i Dubrovik

Na stranicama Zračne luke Osijek mogu se pronaći upute kojih bi se trebali pridržavati svi putnici koji koriste usluge letove, bez iznimki. Neke od njih su te da u putničku zgradu mogu ući putnici i pratnja za odlazne letove, pratnja koja dočekuje putnike s dolaznih letova treba pričekati ispred putničke zgrade te svi putnici moraju nositi zaštitne maske koje je moguće i kupiti na Info pultu i u Travel retailu na Zračnoj luci Osijek ako se dogodi da u žurbi zaboravite ponijeti svoju masku. Iz Trade Aira poručuju i da su prihvatljiva pokrivala za lice dvoslojne pamučne maske za lice, medicinske maske za lice te filtrirajuće polumaske s ventilom i bez ventila. Također, preporučuje se svima već dobro poznato održavanje socijalne distance od najmanje 1.5 m te upotreba dezinfekcijskih sredstava i maksimalno održavanje higijene. Više o samoj ponudi, svim dostupnim datumima za rezervaciju karata i cijenama letova možete pronaći na stranici Trade Air.

Prodaju direktnih domaćih letova započela je i Croatia Airlines i to za Split petkom od 3. srpnja i Dubrovnik četvrtkom od 9. Srpnja. Više o samoj ponudi doznajte na stranici Croatia Airlines. Kako bismo vam donekle pomogli u odabiru savršene destinacije za ljetovanje ako putujte iz Osijeka i koristit ćete usluge letova ovih zrakoplovnih kompanija, donosimo top tri lokacije koje morate posjetiti u Puli, Rijeci, Splitu i Dubrovniku te cijene karata.

Bogata povijesna baština

Pulska arena najpoznatiji je i najznačajniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj i nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje povijesti. U blizini se nalazi i Slavoluk Sergijevaca poznatiji i kao Zlatna vrata; druga najvažnija pulska znamenitost. Pula ima prekrasne plaže te je Havajka jedna od najposjećenijih i najljepših u tim dijelovima Hrvatske. Najjeftinije ćete platiti kartu za relaciju Osijek-Pula ako se odlučite za putovanje od 6. do 10. srpnja te u tom slučaju cijena karte iznosi oko 1200 kn u Croatia Airlinesu. Skoro upola manje, preciznije oko 700 kn platit ćete kartu ako se odlučite za putovanje putem Trade Aira za datum od 6. do 10. srpnja.

Šarmantna Rijeka

Riječki korzo ima šarm bučnog i živahnog šetališta prepunog kafića, raznih dućana i veselih ljudi. Svakako preporučujemo popiti prvu jutarnju kavu u jednom od mnogobrojnih kafića te tako započeti dan. Gradski toranj jedan je od simbola Rijeke zbog čije ljepote zastaje dah kako domaćim stanovnicima tako i turistima. Neke od riječkih plaža koje preporučujemo svim ljubiteljima mora i sunca su Ploče, Preluk i Grčevo. Povratna karta na relaciji Osijek-Rijeka za datum od 2. srpnja do 7. srpnja iznosi oko 1200 kn za prijevoznika Croatia Airlines. Što se tiče prijevoznika Trade Aira, kartu ćete za datum od 3. do 7. srpnja platiti skoro upola manje, točnije negdje oko 700 kn.

Idelna destinacija za ljubitelje sporta i mora

Dioklecijanova palača krasi Split te je upravo ona jedna od najbolje sačuvanih spomenika rimskoga graditeljstva na čitavome svijetu. Gradski stadion Poljud bit će nezaobilazna stanica za sve ljubitelje sporta, a njegovoj jedinstvenosti neće odoljeti ni pripadnice ljepšeg spola. Plaža Bačvice naša je preporuka za odmor i uživanje u ljetu na najbolji mogući način. Ako se odlučite za posjet Splitu, kartu iz Osijeka ćete za datum od 3. do 8. srpnja platiti oko 1000 kn ako se odlučite putovati Croatia Airlinesom. Cijenu od 700 do 900 kn platit ćete ako odlučite putovati putem Trade Aira od 2. do 7. srpnja.

Šetnja za pamćenje po Stradunu

Dubrovačke gradske zidine simbol su grada Dubrovnika te su upravo one razlog zbog kojeg Dubrovnik posjećuju brojni turisti iz godine u godinu. Šetnja po glavnoj ulici u staroj gradskoj jezgri Stradunu poseban je doživljaj, a cjelokupni dojam o ovom posebnog hrvatskom gradu upotpunit će odmor na prekrasnom otoku Lokrumu. Cijenu od oko 1500 kn ćete platiti ako rezervirate povratnu kartu na relaciji Osijek-Dubrovnik za datum od 3. do 8. srpnja u Croatia Airlinesu. Ako se pak odlučite putovati putem Trade Aira, kartu ćete platiti oko 900 kn za putovanje od 2. do 7. srpnja.

- Oglas -

Autor

Kategorije