Advent na Radničkoj: Winter Garden uz veliko open-air klizalište

Klizanje je omiljena aktivnost zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Osim velikog open-air klizališta ovdje će se naći kućice koje nude ponudu ukusnih zalogaja, bubble corner, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje u četvrtak, 2. prosinca s koncertom Maje Šuput.

Na adventu svoju kućicu za pripremu hrane imat će i Udruga UNUO koja se bavi edukacijom osoba s invaliditetom i inkluzijom u sve segmente društva.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Otvorenje Winter Garden Adventa je u četvrtak, 2. prosinca od 11 sati. Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, pjenušce, zabavu se na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner s retro crvenom bubom među sniježnim borovima. U četvrtak navečer od 18 sati očekuje vas luda zabava na koncertu Maje Šuput i benda EnJoy.

Ovaj dio Zagreba će s klizalištem i zabavnim programom dobiti novi šarm i postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite Advent koji je pred nama i podružite se na novoj omiljenoj lokaciji u gradu.

Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.