Aktivan vikend s Marijom Mlinarićem u Opatiji

Opatija i njena okolica nude savršene uvjete za razne vrste aktivnog odmora i već ovoga vikenda pozvani ste na aktivni vikend u suradnji s najpoznatijim hrvatskim trenerom Marijom Mlinarićem. Treninzi, šetnje, opuštanje u wellnessu uz nadaleko poznatu opatijsku čokoladu zvuče kao savršen vikend. Ugodna setnja uz miris mora poznatom opatijskom šetnicom Lungomare i uživanje u bajkovitoj Opatiji svakako je dobar odabir za potpuno opuštanje od stresa, a kada tome dodate i malo pomno odabrane vođene aktivnosti onda je ponuda neodoljiva.

Druženje započinje u petak kada vas nakon dobrodošlice očekuje motivacijska radionica i uvodni trening. Najzanimljivije aktivnosti očekuju vas u subotu. Nakon jutarnjeg stretchinga i treninga s vašim domaćinom dan se nastavlja nordijskim hodanjem slikovitom planinarskom stazom koja počinje u samom centru Opatije i nastavlja se do pitoresknog Dobreća. Višesatna šetnja završava zajedničkim ručkom, a nakon povratka u Opatiju ostatak poslijepodneva do večeri možete provesti opuštajući se u wellnessu ili pak na degustaciji čokolade koja nastaje u maloj tvornici čokolade Armadria Parka.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nedjelju također započinjemo jutarnjim stretchingom, a za kraj vikenda okušajte se u Windsurfu i SUP-anju. Odradite početni trening sa svjetskim prvakom u windsurf slalomu Enricom Marottijem i ponesite doma uspomene koje ćete još dugo prepričavati.

MARIO MLINARIĆ – AMADRIA PARK BRAND AMBASADOR

Mario Mlinarić poznati je kondicijski trener i magistar kineziologije. Priznati je trener brojnih profesionalnih sportaša, stručni suradnik na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te Ambasador hrvatskog školskog sportskog saveza. Postoji li bolji način za oslobađanje stresa od kreativno osmišljenih treninga pod vedrim osunčanim nebom iznad Opatije? Svjesni važnosti očuvanja zdravlja, u Amadria park hotelima udružili su snage s Mariom Mlinarićem te vas motiviraju da aktivnim odmorom očuvate zdrav duh i tijelo. Rezervacije na linku.

You can't say no to this perfectly planned weekend with Mario Mlinarić. Book your stay at https://bit.ly/Active_Weekend_Mario_Mlinaric #AmadriaPark #Opatija #ActiveWeekend

Posted by Amadria Park Opatija on Wednesday, May 19, 2021
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.