Aquatika nagrađuje svoje posjetitelje za Valentinovo

spot_img

Na Valentinovo, ali i u tjednu prije Dana zaljubljenih, Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac, za svoje posjetitelje pripremio je nekoliko iznenađenja. Naime iz Aquatika pozivaju vas u posjet slatkovodnom svijetu do Valentinova, odnosno 14. veljače, a svi oni koji povedu svoju dragu osobu zasigurno će provesti romantičan dan.

Cijeli tjedan prije Valentinova, možete uživati u romantičnoj atmosferi trga Aquatike i stvoriti nove nezaboravne uspomene koristeći “Aquatika kissing point”.

U tijeku je također i foto natječaj na Facebook profilu Aquatike za sve one koji se vole. Potrebno je poslati fotografiju sebe i svoje voljene osobe u komentar, te skupiti najviše lajkova. Tri osobe sa najviše lajkova osvojit će obiteljsku ulaznicu za akvarij, koju će moći iskoristiti kada god požele. Sretni dobitnici objavit će se u subotu 13. veljače.

Profesionalno fotografiranje parova ili obitelji organizirat će se 14. veljače. “Aquatika kissing point” na Valentinovo, od 10 do 12 sati, bit će mjesto na kojem će fotograf slikati parove uz prethodnu najavu.

I na kraju na dan Valentinova Aquatika poklanja mali znak pažnje za prvih 50 posjetitelja akvarija.

Na kraju recimo kako karlovačka Aquatika radi svaki dan u tjednu, od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 17 sati.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.