Atraktivan aktivni travanj u Njivicama

Proljetne temperature i krajolik lijepe destinacije jedini su motivatori koje ćete trebati da se pridružite jednom od tri impresivna sportska događanja u Njivicama ovoga travnja. Zaljubljenici u biciklizam i trail brzo će zabilježiti posjet otoku Krku u svoje kalendare, jer avantura počinje ubrzo nakon prelaska Krčkog mosta.

Aktivni travanj započet će epski! EPIC RIDES na rasporedu je 9. travnja, a radi se o vožnji na kojoj su dobrodošli svi i čiji su ciljevi jednostavni – upoznaj destinaciju i pritom se odlično zabavi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Epic Rides vožnja duga je 51 kilometar, s 820 metara uspona i posebna je u tome što vas upoznaje s drugačijom stranom otoka – njegovom unutrašnjosti. Kreće se iz Njivica, poznatih po posebnom šarmu ribarskoga mjesta, a nastavljaju preko jezera Jezero i blata u Čižićima sve do Vrbnika nad morem te se Rajskom stazom Malinske vraća se u Njivice. Dan koji će zasigurno ići u kutiju sjećanja.

Nakon što se odmorite od Epic vožnje, drugi dio aktivne avanture u Njivicama očekuje vas tijekom vikenda 23. i 24. travnja. Ovoga puta možete birati, hoćete li nastaviti biciklirati ili ste spremni na natjecateljski duh i zahtjevan raspored Adria Spring Traila?

Za one koji su odlučili nastaviti s biciklističkom avanturom, druženje nastavljamo na Krk Bike Romantic Story vožnji! Ne brinite, ona nije rezervirana samo za ljubavne parove već za sve one koji žele upoznati romantičnu stranu otoka Krka – od prirode, povijesti do gastronomije.

Krk Bike Romantic Story vozi se kroz dva dana, 23. i 24. travnja. Prvi dan uživajte na vođenoj kružnoj biciklističkoj turi koja će vam pokazati najljepše poglede i povijesne lokacije Njivica, Čižića i Malinske. Drugi dan uključuje se i malo zagonetnosti u romantičnu priču i upušta u “Potragu za blagom zlatnog otoka Krka”.

Naravno, niti jedna potraga nije potpuna bez nagrade na kraju, pa prva tri biciklistička para koja pronađu skriveno blago očekuju vrijedne nagrade!

Sada je vrijeme da vam predstavimo program koji ipak traži od vas malo više avanturističkog i natjecateljskog duha. Adria Spring Trail već je vrlo prepoznatljivo ime svim ljubiteljima outdoor aktivnosti te jedva čekamo da ovoga proljeća uživate u njemu uz divnu kulisu destinacije.

U subotu, 23. travnja, moći ćete birati između tri kategorije Adria Spring Traila – Light, Active i Challenger. Bez obzira za koju se kategoriju odlučite, znamo da vas čeka nezaboravno iskustvo i pravi sportski izazov!

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ne zaboravite svoj doživljaj Njivica i Omišlja zabilježiti na jednom od photopointa. Sigurno će vas novi, cvjetni scenarij ispunjen žuto-bijelim cvjetovima oduševiti i zauvijek obilježiti divan vikend proveden na zlatnom otoku Krku. Podijelite svoje doživljaje koristeći #visitomisaljnjivice.

Fotografije: Turistička zajednica Općine Omišalj

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.