Bakarski kraj na turističkoj i interaktivnoj karti

U ovom izazovnom razdoblju, za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa, u kojem je uvelike obustavljen “normalan” način života i kada su odgođene ili otkazane brojne manifestacije, Turistička zajednica Grada Bakra posvetila se svojim razvojnim planovima i projektima.

Jedan od projekata koji je početkom ove godine uspješno realiziran je i izdavanje nove turističke karte čitavog područja Grada Bakra koji pokriva impresivnih 125 četvornih kilometara. U njoj su obuhvaćene brojne točke od interesa za turiste i posjetitelje, te nekoliko prijedloga što svakako treba posjetiti i što nikako ne propustiti dok se nalazite u bakarskom kraju. Označene su čak 43 znamenitosti u Bakru, te 39 na području svih naselja u sklopu Grada Bakra, a ucrtane su i brojne šetnice te planinarske i biciklističke staze.

Karta je osmišljena i napravljena u suradnji s kreativnim timom “MAK usluge”. Gotovo čitavu prošlu godinu trajale su pripreme za realizaciju ovog projekta u kojeg je uloženo mnogo truda što se najviše očituje na brojnim detaljima, poput rukom crtanih znamenitosti. Turistička karta izrađena je u dvojezičnoj hrvatsko-engleskoj varijanti, a koncipirana je tako da na što bolji i jednostavniji način posjetiteljima približi kulturno-povijesne znamenitosti, prirodne ljepote i ostale posebnosti bakarskog kraja.

U sklopu navedenog projekta napravljena je i prateća interaktivna karta uz više detalja za još bolje snalaženje u prostoru, a možete ju pronaći na web stranicama Turističke zajednice Grada Bakra.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.