Baranja Wine & Walk: Čašu u ruku i put Baranjske planine pod noge

Kroz manifestaciju Baranja Wine & Walk, Baranja vas još od 2016. godine dočekuje raširenih ruku u vašoj potrazi za vrhunskim vinima! Ove godine u još boljem i bogatijem izdanju, staza duga oko 13 kilometara proteže se Banskim brdom – jedinim brdom u Baranji, bajkovitim vinogradima i rodnim poljima, a duž nje vas očekuju vinari s najboljim kapljicama i kuhari s tradicionalnim, ali i modernim baranjskim specijalitetima. Ovaj vikend, 11. lipnja 2022., neka vam bude rezerviran za čisti hedonizam i dobru zabavu!

Ondje će vas čekati ruksak, karta, vinska čaša, voda i šilterica, a na vama je samo da obučete udobnu odjeću i obuću, ponesete sunčane naočale, zaštitni faktor, i ono jednako važno – dobro raspoloženje – i krenete u avanturu i uspon baranjskom “planinom” visokom dvjestotinjak metara

Članak se nastavlja ispod oglasa

Usput ćete na svakom kilometru zastati i predahnuti uz vrhunska bijela, crna i rosé vina čak 13 baranjskih vinara Belje, Kalazić, Zlatno Brdo, Szabó, Kusić, Zajec, Hudobec, Josić, Svijetli dvori, Kolar, Gerštmajer, Pinkert i Horvat. Budući da se od šetnje uzbrdo i ogladni, energiju ćete moći nadomjestiti slasnim i hranjivim slatkim i slanim specijalitetima koje će za vas pripremiti vrijedne i iskusne ruke lokalnih udruga i kuhara.

Da bi sva vaša osjetila bila zadivljena, osim prekrasnog pejzaža i vrhunske hrane i pića, za vrijeme vaše avanture baranjskim krajolikom dobrodošlicu će vam uz pjesmu, glazbu i ples poželjeti i veseli umjetnici.

Stoga ne dvojite više i iskoristite ovu jedinstvenu priliku – prijavite se na ovu nezaboravnu pustolovinu na koju smo sigurni da ćete se htjeti vratiti iznova! A kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju Baranja Wine & Walka, pročitajte u našem BLOGU.

POVEZNICA za prijavu

Djelić atmosfere s prošlogodišnjeg Baranja Wine & Walk:

Izvor: Turistička zajednica Baranje
Naslovna fotografija: Turistička zajednica Baranje/ Dubravko Franjin

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.