Baš Naš advent u Zagrebu – do 7. siječnja uživajte u dobrom društvu, glazbi i gastronomskoj ponudi

Na kojoj god lokaciji, Baš Naš iz godine u godine okuplja sve ljubitelje i zaljubljenike u dobar provod, odličnu gastronomsku ponudu i magično uređenje. I ove zime, Baš Naš advent u Zagrebu postao je jedan od omiljenih lokacija za druženje brojnim Zagrepčanima, ali i domaćim i stranim turistima.

baš naš advent zagreb
Izvor fotografije: Baš Naš advent

Smješten u vrevi samog gradskog središta, čarobnim uređenjem privlači posjetitelje da ovjekovječe dragocjene trenutke za pamćenje. Zahvaljujući različitim, prigodno uređenim foto kulisama, na ovoj lokaciji fotografija za pamćenje nikada ne nedostaje! Prekrasni svjetlosni svod s mnoštvom crvenih kuglica već je preplavio društvene mreže i postao zaštitni znak Baš Naš adventa.

Osim najljepših pozadina za stvaranje adventskih uspomena, razlog za posjetiti Baš Naš advent je i bogati glazbeni program i vruća atmosfera. Svakoga dana posjetitelji uživaju uz nastupe popularnih imena na DJ sceni – Luca Goya, Symart i Juky, samo su neki od njih.

baš naš advent u zagrebu 2023
Izvor fotografije: Baš Naš advent

Koncerti do kraja 2023. godine

Posebna atmosfera očekuje se 22. prosinca kada na Baš Naš pozornicu dolazi miljenica hrvatske publike, Vesna Pisarović. Iako neki stari i po 15 godina, njezini hitovi i dalje gromoglasno odzvanjaju među publikom kao i prvoga dana. Na Badnjak, posjetitelje očekuje Taking The Trash Out party s posebnom božićnom listom pjesama. Na ovom dnevnom partyju, obožavatelji domaćih hitova svakako će doći na svoje.

baš naš advent zagreb
Izvor fotografije: Baš Naš advent

Jedan od najomiljenijih žanrova mladih danas je trap, a jedan od predvodnika trap scene u Hrvatskoj je Hiljson Mandela čije će hitove publika imati priliku čuti 29. prosinca. Očekuje se velika gužva, odlična atmosfera i nezaboravan provod! Za kraj 2023. godine i najbolji ulazak u 2024., 31. prosinca posjetitelje očekuje Oh no!? It’s Twenty Four party. 

baš naš advent 2023
Pajcek Kod Melkiora – Porchetta, izvor fotografije: Baš Naš advent

Mnogo je razloga za posjetiti Baš Naš advent u Zagrebu. Brojne kućice s raznovrsnom ponudom slatkih i slanih zalogaja oduševit će i najzahtjevnije gurmane. Porchetta, trgana svinjetina, sočne kobasice s raznim dodacima, burgeri, ali i fritule, germknedle, lava cake i zagorski štrukli samo su dio bogate gastro ponude.

Kranjska Fuzija
Igomat – Kranjska fuzija, izvor fotografije: Baš Naš advent

Uz dobro društvo, glazbeni program i gastronomsku ponudu, odličan provod osiguran je sve do 7. siječnja. Svi detalji o programu i radnom vremenu dostupni su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.