Biograd Boat Show – u srijedu počinje najveći sajam plovila u Srednjoj Europi

Biograd Boat Show održava se po 22. puta, a međunarodni nautički sajam u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d. trajat će čak pet dana, od 21. do 25. listopada. Prema najavama očekuje se 240 izlagača i skoro jednaki broj plovila kao i prošle godine. Na taj način tradicija najvećeg nautičkog sajma će se nastaviti, unatoč ovim okolnostima i uz sve epidemiološke mjere.

Sajam je zbog aktualnih prilika produžen na pet dana, a otvoreni prostor treće najveće marine u zemlji, kategorizirane s četiri sidra i svježi morski zrak jamče sigurno okruženje. Bliska suradnja i koordinacija ekipiranih profesionalnih službi društva Ilirija, s Civilnim stožerom i epidemiolozima jamči sigurnost izlagača i posjetitelja sajma.

Biograd B2B

Ove godine, više nego ikad, platforma za poslovno umrežavanje nautičkog sektora, ima istaknuto značenje. U sklopu Biograd B2B organizirat će se 4. HGK dani nautike, koji će okupiti udruženja marina, male brodogradnje, pružatelja usluga na plovilima – charter, turističkih brodara, te Zajednice ronilačkog turizma, odnosno svih predstavnika realnog sektora nautičke industrije i turizma i državnih institucija, dajući BBS-u značenje i Kongresa hrvatske nautičke industrije i turizma.

Također će se održati i Croatia Charter Expo u kojem će se tvrtkama omogućiti prezentacija na vlastitim plovilima, a prijavljene čarter tvrtke imaju flotu od preko 1600 jahti.

Uz predstavljanje noviteta i premijere, Biograd Boat Show će uz atraktivnost posjetiteljima zasigurno ubrzati umrežavanje, razmjenu informacija i povezivanje poslovnih nositelja te time olakšati pripremu složene poslovne 2021. godine.

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. “Boat Show doživljaj” rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.