Blagdanski poklon iz Like: Proizvodi sa oznakom Lika Quality kao poklon

Bliži se najljepši period u godini u kojem se naglasak stavlja na obitelj, radost ali i darivanje. Zašto svoje najmilije ove godine ne biste razveselili zdravim, finim i tradicionalnim poklon paketom Lika Quality proizvoda, predlažu iz klastera Lika Destination.

Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika COOP osmislili su  Lika Quality poklon pakete  – koje možete naručiti online, na službenoj web stranici Klastera Lika Destination, iz udobnosti vlastitoga doma putem web shopa.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U ponudi su tri Lika Quality poklon paketa. Svaki poklon paket sastoji se od barem jednog suvenira i jedne namirnice za konzumaciju dok su ostali proizvodi ili proizvodi za konzumaciju ili kozmetički proizvodi. Svi proizvodi koji se nalaze u poklon paketima nose oznaku Lika Quality što znači da je svaki proizvod autohton, proizveden na području destinacije Lika te jamči iznimnu kvalitetu.

Sir, pekmez, rakija, lička kapica, eterično ulje ili vunena ovčica sigurno će razveseliti svakoga, a one koje nažalost nisu u mogućnosti biti s vama za blagdane miris, okus i dašak tradicije u svakom proizvodu barem će im na tren to omogućiti. Kupnjom Lika Quality paketa potičete proizvodnju i razvoj lokalnih proizvođača te činite i njihove blagdane ljepšima.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.