Uživajte u ljepotama Bakra uz blagdanski video mladih Bakrana

Glazbeni spot za pjesmu “Božić u Bakru”, osim što je blagdanska čestitka, promovira Bakar i njegove znamenitosti. Naime, kako bi blagdani u Bakru, unatoč okolnostima, bili što radosniji pobrinuli su se nastavnici i učenici Osnovne škole Bakar. Zajedničkim su snagama prigodno ukrasili zgradu svoje škole, ali i snimili blagdanski glazbeni video spot koji kao najljepša blagdanska priča promovira Bakar.

Iako pripreme za blagdane ne teku opušteno kao prošle godine, veseli blagdanski zvuci nisu zaobišli Bakar. Osnovna škola Bakar svojim je projektom “Nota do note za bakarske ljepote” donijela radost svojim učenicima. Projekt je uljepšao i blagdansko doba svima ostalima. Kao nastavak projekta zavičajne slikovnice “Četiri srca za Bakar” uz podršku TZ grada Bakra snimljene su i tri autorske pjesme. Radi se o pjesmama “Himna Osnovne škole Bakar”, “Bakar moj grad” i “Božić u Bakru”, učiteljice Alme Hess, a izvode ih njezini učenici 4. razreda Osnovne škole Bakar.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kao poklon za Božić posebno je napravljen i glazbeni video spot za pjesmu “Božić u Bakru”. Spot prema ideji profesora Ivice Terihaja i knjižničarke Paule Mikeli, nastavnici i učenici udruženim su snagama snimili na brojnim slikovitim bakarskim lokacijama. Režiju i video produkciju spota potpisuje Miljenko Šegulja.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.