Čarolija noćne idile na moru: Kajakarenje Pagom u noći punog mjeseca

Zaplovite morskim plavetnilom ispod zvjezdanog neba i uživajte u pogledu na kamene vizure mističnog kanjona Paške uvale obasjane mjesečevom svjetlošću. Polazišna točka ove jedinstvene avanture je plaža Ručica, a zvjezdani trag prosut po morskoj površini nit je vodilja koja poziva na istraživanje skrovitih uvala i neobičnih kamenih formacija oblikovanih stoljetnim udarom vjetra, kiše i soli. Noćno kajakarenje najavljeno je za noć punog mjeseca u subotu 24. srpnja 2021. u 21 sat iz plaže Ručica kod Metajne.

Veslajući usporedno s obalom pogledom hvatamo obrise neodoljive plaže Beriknice. Zastanite na tren i udahnite čaroliju noćne morske idile. Nakon kratkog odmora i uživanja u tišini i spokoju osamljene plaže slijedi povratak na početnu točku gdje završava ovaj nesvakidašnji doživljaj ispod noćnog neba!

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kako izgleda noćno kajakarenje nemate priliku često doznati jer ovakvi outdoor sadržaji u Hrvatskoj su još uvijek rijetki pa svakako ne propustite svaku priliku koja se ukaže. Slika govori više od 1000 riječi pa umjesto da nastavimo sa opisima punim epiteta podijelit ćemo fotografije.

Noćno kajakarenje je vrhunska atrakcija kojom ćete se moći pohvaliti prijateljima

Maximalno vrijeme trajanja izleta je tri sata, a potrebna vam je naravno adekvatna obuća i odjeća te minimalno 1litra da imate uz sebe i svakako mobitel da ovo nezaboravno iskustvo trajno sačuvate. Noćno kajakarenje je iznimno popularno u cijelom svijetu i smatra se vrhunskim outdoor sadržajem koji spada u premium ponudu. Jasno kako je važno u noćno kajakarenje ići s licenciranim vodičima koji dobro poznaju rutu i s kojima ćete se osjećati sigurno te uživati u pogledu na zvjezdano nebo, a na Pagu i pun mjesec koji se očekuje upravo u zakazanom terminu.

Ako vam treba još razloga da krenete u ovu nesvakidašnju noćnu avanturu morem, podsjetit ćemo vas kako je veslanje odlično za vaše tijelo, da će druženje s ekipom sigurno biti nezaboravno, a more, prirodu i pučinu doživjet ćete na jedan sasvim novi način. Plus ovo je nešto čime ćete se moći hvaliti svim vašim prijateljima i poznanicima.

S obzirom kako je broj mjesta ograničen požurite rezervirati svoj doživljaj – prijaviti se trebate putničkoj agenciji Sunturist d.o.o. putem e-maila ili nazovite +385 99 245 8492. Kotizacija u kojoj je uključen i jedna obrok te kompletna oprema iznosi 80,00 kn.

Sadržaj donosi portal Turističke priče u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novalje te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.