Centru Med dvemi vodami BigSEE nagrada za turistički dizajn

Nakon što je prošle godine u sklopu najvećeg hrvatskog događaja za dizajn “Zagreb Design Week” Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u kategoriji Dizajn interijera osvojio prvu nagradu, nedavno je uslijedila još jedna prestižna nagrada. Na natjecanju Big SEE – where life is creativity u kategoriji Tourism design – Architecture and design as experience (Turistički dizajn – Arhitektura i dizajn kao iskustvo) Centar je osvojio prvu nagradu. Centar je za natjecanje nominirao autor dizajna interijera zagrebački Clinica studio d.o.o.

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami nalazi se na krajnjem sjeveru Republike Hrvatske u naselju Križovec, koje upravno pripada gradu Mursko Središće. Muzeološki dragulj Centra za posjetitelje Med dvemi vodami prožet je ljubavlju prema međimurskoj prirodnoj baštini i potrebom očuvanja zavičajne prirode.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Centrom za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu upravlja Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode. Nagrada  BigSEE Tourism Design Award 2021 još jedan je pokazatelj kako tim Međimurske prirode ostvaruje projektne priče na ponos čitavom Međimurju, ali i Hrvatskoj. Vrijednost i značaj Centra Med dvemi vodami u Križovcu ponovo je prepoznala struka i međunarodna javnost.

BigSEE nagrade dodjeljuje Zavod Big – Centar za kreativnu ekonomiju jugoistočne Europe, u okviru platforme BIG SEE za podršku i razvoj kreativne industrije. Nagrade BIG SEE doprinose promociji jedinstvenih i originalnih kreativnih dostignuća država  jugoistočne Europe, odnosno Jadransko-jonske, Balkansko-mediteranske i Podunavske regije. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama BigSEE Product Design Award, BigSEE Interior Design, BigSEE Fashion Design Award, BigSEE Wood Design Award i BigSEE Tourism Award.

Izvor: Centar za posjetitelje Med dvemi vodami

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.