Crikvenica poziva na aktivnu, zdravu, jesensku priču

U sklopu programa Experience Crikvenica Health & Outdoor , sutra – 8.10.2022. – će se održati biciklijada “Kroz Rivijeru Crikvenica”. Doživite prirodne ljepote Rivijere i nezaboravno iskustvo na dva kotača pod vodstvom iskusnog stručnjaka Bojana Šenkinca. Biciklijada kreće s Trga Stjepana Radića u Crikvenici u 10:30 sati, a za sudjelovanje je potrebna prijava.

Prijaviti se možete putem Google obrasca OVDJE, a prijave su moguće i na recepciji hotela u kojem boravite ako ste gost ili putem e-maila.

Sudjelovanje na biciklijadi “Kroz Rivijeru Crikvenica” je besplatno, a u slučaju vremenskih neprilika, aktivnost se otkazuje.

Organizator manifestacije, Turistička zajednica Grada Crikvenice, najavljuje kako uz aktivnost pripremljenu za ovu subotu, do kraja listopada slijedi još jedna biciklijada pod nazivnom “Uz Dubračinu do Tribaljskoga jezera”, ali i nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom i ono na relaciji Crikvenica-Kačjak.  

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica. Krem juha od buče s prepečencem, marinirano povrće s falafel okruglicama s humusom i soja umakom, file bakalara na aromatiziranoj palenti s mediteranskim umakom… samo su neka od jela koja možete kušati po promotivnim cijenama.

Ugostiteljski objekti koji su uključeni u program “Experience Crikvenica” su restoran hotela “Esplanade” (do 16. listopada 2022.), restoran “Burin” i konoba “Karoca” u Crikvenici, konobe “Ulika” i “Riva” u Selcu te restoran “Domino” u Dramlju.
 
Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenoga turizma bio još potpuniji, zdravstvene ustanove i hoteli Rivijere Crikvenica pripremili su posebnu ponudu tretmana i usluga. Ustanove i hoteli koji sudjeluju u wellness jeseni na Rivijeri Crikvenica jesu: hotel “Esplanade” i “Thalasotherapia” u Crikvenici, te hotel “Marina” i “Terme Selce” u Selcu.

Program Experience Crikvenica obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama na području rivijere te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica, a u ovom posebnom jesenjem doživljaju Crikvenice moći ćete uživati tijekom cijelog listopada.

Dobrodošli ste uključiti se u našu aktivnu, zdravu, jesensku priču. Vidimo se!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.