Jesenski “Experience Crikvenica”: Outdoor – gastro – wellness uživanje u oazi zdravlja

spot_img

Iako su ljetni dani iza nas, a jesen se gotovo neprimjetno prišuljala, Rivijera Crikvenica je i dalje “magnet-destinacija” za veliki broj šetača, sportaša, rekreativaca, pojedinaca koji vole izbjegavati ljetnu gužvu.

Poznato je kako je crikvenička rivijera oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine. O tome da Turistička zajednica Grada Crikvenice podržava svaki oblik rekreacije i zdravog aktivnog života govori veliki broj manifestacija takve vrste na području čitave rivijere, a dokaz o uspješnosti provođenja takvih aktivnosti je oznaka “Official Wellness Champion 2021” koju je TZG Crikvenice dobila.

U duhu navedenoga, za vas su tijekom listopada pripremili projekt koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, opuštajuće wellness programe te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na rivijeri Crikvenica. Jesenski paket je ujedinjen pod nazivom “Experience Crikvenica”.

Jesenski “Experience Crikvenica”

Svake subote u listopadu možete biti sudionik sportsko-rekreativnih programa pod vodstvom stručnjaka. Ono što vas očekuje je sljedeće i to redom:

Biciklijade “Panorama Vinodola”, “Kroz Rivijeru Crikvenica”, “Uz Dubračinu do Tribaljskoga jezera” te nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom i ono na relaciji Crikvenica-Kačjak.

Prijaviti se možete na POVEZNICI. Prijave su moguće i na recepciji hotela u kojem boravite ukoliko ste gost ili putem maila. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica. Krem juha od buče s prepečencem, marinirano povrće s okruglicama falafela s humusom i soja umakom, file bakalara na aromatiziranoj palenti s mediteranskim umakom… samo su neka od jela koja možete kušati po promotivnim cijenama. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u program “Experience Crikvenica” su: restoran hotela “Esplanade”, restoran “Burin” i konoba “Karoca” u Crikvenici, konobe “Ulika” i “Riva” u Selcu te restoran “Domino” u Dramlju.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenoga turizma bio još potpuniji, zdravstvene ustanove i hoteli će za vas pripremiti posebnu ponudu tretmana i usluga. U wellness jeseni na Rivijeri Crikvenica sudjeluju: hotel “Esplanade” i “Thalasotherapia” u Crikvenici, hotel “Marina” i “Terme Selce” u Selcu.

Više informacija o navedenim sportsko-rekreativnim, gastro i wellness programima možete pronaći na web stranici.

Rivijera Crikvenica iznova pokazuje kako su sport, rekreacija, zdrav i aktivan način života dostupni svima – bili oni profesionalni sportaši, rekreativci ili pojedinci željni svježeg morskog zraka i aktivnosti na otvorenome.

Dobrodošli ste uključiti se u ovu aktivnu, zdravu, jesensku priču. Vidimo se!

Izvor fotografija: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.