Crikvenica vas zove na ples: dođite na Dancing steps!

U organizaciji tvrtke „Entertainment“, ove subote 17. prosinca, u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održat će se plesno natjecanje „Dancing steps“.

Na natjecanje su se mogle prijaviti plesne skupine i plesači iz cijele Hrvatske i inozemstva, kojima je ovo prava prilika da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća. Također, ovo je natjecanje otvoreno za sve plesne discipline i sve dobne kategorije.

Natjecanje će pomno pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja. Prvi dio dana natjecanja namijenjen je najmlađim plesačima, a drugi dio je rezerviran za starije natjecatelje.Tijekom natjecanja organizirat će se i plesni Battle Show.

Početak natjecanja je u 10:00 sati, a blagajna se otvara u 8:30 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 50,00 kn.

Više informacija o ovoj plesnoj poslastici možete pronaći OVJDE.

Do sada je preko sto tisuća plesača sudjelovalo na natjecanjima u 20 godina radnog i plesnog iskustva ove tvrtke kojoj je misija promovirati ples kao univerzalni jezik, neovisno o disciplini i dobi. Cilj plesnih natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih uz promoviranje zdravog života.

Organizatori se raduju prijavama plesača u velikom broju, kao i zajedničkom druženju.

Posjetite Crikvenicu i uživajte u ovom plesnom spektaklu!

Info: TZ Grada Crikvenice

Foto: Entertainment

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.