CROAir aplikacija nudi status letova hrvatskih zračnih luka

Portal Croatian Aviation u suradnji sa Inxelo Technologies, IT kompanijom iz Zagreba specijaliziranom za razvoj softvera namijenjenih aviokompanijama i zračnim lukama predstavio je mobilnu aplikaciju koja na jednom mjestu nudi status letova po hrvatskim zračnim lukama (po principu jučer, danas i sutra), osnovne informacije o zračnim lukama te vijesti o letovima iz i za Hrvatsku.

Radi se o inicijalnoj verziji aplikacije koja nosi ime CROAir te je besplatna za preuzimanje i korištenje. Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play odnosno App Store-u, ovisno o tipu uređaja koji koristite. Android aplikaciju možete preuzeti OVDJE, dok je iOS verzija dostupna za preuzimanje OVDJE.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Vjerujemo da će zaljubljenicima u avioindustriju ova aplikacija biti korisna. Naravno, kako se radi o prvoj verziji aplikacije, svi prijedlozi za poboljšanje i daljnji razvoj su i više nego dobrodošli. Cilj je samo jedan – promoviranje avioindustrije u Republici Hrvatskoj na čemu intezivno radimo već više od godinu dana, ističe Gojko Mavrinac s portala Croatian Aviation. 

Izvor: HrTurizam.hr

Naslovna fotografija: Facebook Croatia Airlines

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.