Promo kod za popust na avio karte: Croatia Airlines obilježava 35. godišnjicu osnutka uz popust za letove

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, ove godine obilježava 35. obljetnicu osnutka i tim povodom putnicima omogućuje popust na karte odnosno povoljnija putovanja u svojim zrakoplovima.

Foto: Pixabay

Od srijede, 31. siječnja do petka 2. veljače 2024. godine putnicima se nudi 35% popusta prigodom kupnje jednosmjernih i povratnih zrakoplovnih karata za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta tvrtke.

Popust na karte od 35% moći će se ostvariti primjenom posebnog promo koda 35GODINA isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama Croatia Airlines i preko aplikacije Croatia Airlinesa. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije. Popust se odnosi na karte (prevozninu) i to za putovanja od 1. veljače do 26. listopada ove godine, a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu.

croatia airlines popust na karte

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.com, preko mobilne aplikacije tvrtke ili u Kontakt centru na telefone 072 – 500 505 i (0)1- 6676 555).

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.