Croatia Airlines za Black Friday nudi 30 posto popusta!

Croatia Airlines pripremio je posebnu ponudu Black Friday u sklopu koje je moguće ostvariti 30 posto popusta prigodom kupnje zrakoplovne karte za sve letove nacionalnog avioprijevoznika.

Posebna ponuda traje od 24. do 30. studenoga 2023., a odnosi se putovanja u razdoblju od 9. siječnja do 31. ožujka 2024. godine. Prilika je ovo da provjerite ponudu letova i iskoristite popust, a destinacije koje se nude pronađite na LINKU.

Jedinstvena prigoda za kupnju povoljnijih aviokarata dostupna je na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr i aplikaciji Croatia Airlinesa, a kako bi se ostvario popust od 30 posto potrebno je navesti promo kod FLYDAY prigodom kupnje karte. Popust se odnosi na cijenu aviokarte, a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu, priopćili su iz nacionalnog avio prijevoznika u srijedu.

Odaberite odredište, usporedite cijene i kupite svoju jeftinu aviokartu

Foto: Pixabay

Još jedan savjet za kupovinu avio karata na Croatia airlines. Iskoristite Best prices kalendar kako biste pronašli najjeftinije letove za svoje željeno odredište i maksimalno uživali u svom odmoru.

Best prices kalendar pronaći ćete u sklopu tražilice letova. Način kako ga koristite je slijedeći prvo odaberite polazište i odredište i odaberite povratni let. Prilikom odabira datuma unutar kalendara potrebno je kliknuti na tab BEST PRICES kako bi se prikazale cijene svih raspoloživih letova. Klikom na + ili – odaberite željeno trajanje putovanja (max. 31 dan). S lijeve strane BEST PRICES kalendara nalazi se prikaz cijena po mjesecima, a crvenom trakom označen je mjesec tijekom kojega je pronađena najniža raspoloživa cijena. Navigirajte kroz nadolazeće mjesece uz pomoć strelica s lijeve i desne strane stupaca.

Klikom na određeni mjesec, s desne strane BEST PRICES kalendara pojavit će se prikaz cijena po danima. Odaberite željeni datum polaska, a datum povratka automatski će se odrediti na temelju već odabranog trajanja putovanja. Nakon što ste pronašli odgovarajuću cijenu leta kliknite na crveni gumb “Primijeni”, a potom na “Traži” kako biste kupili svoju aviokartu.

Izvor: Croatia airlines

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.