Danas završava Croatian Travel Festival

2020. godina svima je donijela promjene, a najbolje se s njima nose oni prilagodljivi  pa se tako i Croatian Travel Festival prilagodio i umjesto u svibnju svoje deveto izdanje prigodno je održao u devetom mjesecu. U pričama putnika, ali i u sjajnim foto i video materijalima, moći ćete uživati tijekom još danas u klubu Azimut.

Na ovogodišnjem izdanju festivala gostuju Goran Jović, Nikola Horvat, Neno Jurjević, Hrvoje Ivančić i Juraj Bubalo, Ivan Vuković, a priču o svom Bookmobilu na jutarnjoj „kavi na travi“ ispred kluba Azimut, pričala je jučer Maja Klarić.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Organizator, Hrvatski klub putnika ističe kako mu je iznimno važno bilo da se nastavi tradicija održavanja ovog festivala koji već devet godina u Šibeniku okuplja najveći broj putnika i putopisaca, a za novi termin, nakon odgode festivala u svibnju, navijali su i partneri, vjerna publika, a ponajprije najveći prijatelji festivala – putnici i putopisci.

Zato je informacija da će se festival ipak održati u rujnu te objava programa izazvala oduševljenje i niz poruka podrške, ali i najave dolaska u Šibenik nekih sudionika ranijih izdanja festivala, iako ove godine ne sudjeluju u službenom dijelu programa. Croatian Travel Festival prepoznat je već niz godina kao mjesto na kojem sudionike i publiku uz inspirativne priče uvijek iznova dočeka dobra vibra i pozitivna energija i to je razlog zbog kojeg mu se isti ljudi bili na pozornici ili u publici, uvijek rado vraćaju, a novi rado odazivaju.

DANAS DODJELA NAGRADA NAJBOLJIMA

I ove godine dodijeljuje nagrada „Dijana Klarić“ u pet kategorija za najbolji putopis, najbolju putopisnu fotografiji, najbolji putopisni film, najbolji projekt te putnika godine.

Organizator je ovogodišnje izdanje festivala prilagodio novim uvjetima pa trajae kraće uz manji broj sudionika, baš kao što su se i naši putnici ove godine prilagodili pa su putovali na kraća putovanja, u bliže destinacije. Šibenik, a i Croatian Travel Festival su srećom, svima njima blizu. Blizu u kilometrima i blizu srcu.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.