Destinacijski film Zagrebačke županije u finalu Art & Tur internacionalnog filmskog festivala

Destinacijski film Zagrebačke županije, Okusi prije svega, koji gledatelje upoznaje s bogatom, eno-gastronomskom ponudom vinskih cesta Zagrebačke županije nalazi se u službenoj selekciji za najbolje turističke filmove Art & Tur filmskog festivala.

Ovom nominacijom, vinske ceste Zagrebačke županije, dospjele su u finale internacionalne turističke produkcije a dobitnike ćemo saznati na službenoj dodjeli 28. listopada u Ourém-u, Portugal.

Nakon nagrađene vinske manifestacije, novo priznanje Turističkoj zajednici Zagrebačke županije za promociju vinskih cesta

Nakon nagrađenog destinacijskog projekta Via VINO kojim je okupljena vinska, gastronomska i kulturna priča Zagrebačke županije, u ruke direktorice Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivane Alilović, dolazi novo priznanje za izvrsnost u promociji vinskih cesta županije.

Svjesni smo kako današnja publika želi vidjeti sve više video sadržaja o destinacijama koje planiraju posjetiti. Video je važan dio naše komunikacije s publikom a posebno smo ponosni kada struka prepozna naše radove i još više, kada naše vinske ceste dođu u finale internacionalnih festivala, otkriva direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Film Okusi prije svega otkriva široku ponudu vinskih cesta Zagrebačke županije, baziranu na lokalnim i prirodnim namirnicama, autentičnim mirisima i okusima te naravno, svjetski nagrađivanim vinima i jakim alkoholnim pićima.

Vinske ceste mnogo su više…

Produkcija i kreativna priprema destinacijskog filma prepuštena je Martini Miličević, iz nagrađivane video agencije SEKUNDE.

Film nas povezuje s kreatorima našeg doživljaja na destinaciji, ljudima koji stvaraju vina, jela ili doživljaje koji nas očekuju pri posjeti. Vinske ceste mnogo su veće i bogatije od samog vina, a nadamo se kako smo u filmu uspjeli dočarati prirodu koja je nestvarno lijepa i još djelomično neotkrivena u Zagrebačkoj županiji. Nedostajete samo vi…, poručuje producentica i kreativna direktorica Martina Miličević.

Izvor fotografija: Turistička zajednica Zagrebačke županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.