Dječji kantunić na 56. Ribarskom tjednu u Crikvenici

“Ribarski tjedan”, kao jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici, spaja ljubav prema tradiciji, moru i zabavi te želi to prenijeti i na naše najmlađe, na nasljednike tradicije.

Tijekom slavljeničkog tjedna, od 27. kolovoza do 3. rujna, domaćini su za djecu pripremili svakodnevni program. Prvi dan Ribarskoga tjedna, 27. kolovoza, počinje edukativnom radionicom o ribolovu “Ča je to ribarija?”, a održat će se u 10 sati ispred PŠRD-a “Arbun” u Crikvenici.

Svaku večer od 19 sati održavat će se “Šareni ribarski svijet”, likovne radionice namijenjene najmlađima. Prijave se vrše na licu mjesta, na Trgu Stjepana Radića.

Svi znamo kako zlatne ribice ispunjavaju želje. Na vama je da se pridružite djeci, među plavim ribicama pronađete zlatnu, uslikate selfie s njom koji ćete poslati na e-mail adresu, odlijepite ju i odnesete u Turističko – informativni centar Crikvenica, gdje vas čeka nagrada za trud i uspjeh. Potraga za zlatnom ribicom će se odvijati svakoga dana u Ribarskome tjednu u užem centru grada. Svaki dan vas čeka nova potraga i nova nagrada.

Također, panoramska atrakcija u gradu – “Crikvenica Eye” – nudi promotivne cijene vožnje za djecu u iznosu od 30 kuna.

Izvor fotografija: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.