Dođite u Zagorje, kampiranje je in

Naglašenim glamurom i cosy ugođajem kamp Vita prava je adresa za putnike željne odmora, osame i jedinstvenih tretmana u Termama Tuhelj koji opuštaju dušu i tijelo. Gostima kampa na raspolaganju je neograničeno kupanje na Vodenom planetu – od unutarnjih do vanjskih bazena i vodenih atrakcija, u čemu posebno uživaju obitelji s djecom.

Ova mala oaza u srcu Zagorja dobar je odabir i za sve kampiste koji na putu do mora traže predah. Na više od 20 tisuća četvornih metara prostiru se dvije zone s ukupno 72 kamp parcele i dodatne dvije noćne za kraći boravak. Tu su restoran i bar osmišljeni za istinske hedoniste, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za mini golf i tenis. Mislilo se na sve profile gostiju što ovom kampu daje epitet uključivosti.  

Članak se nastavlja ispod oglasa

U sklopu kampa Vita prošlog je ljeta otvoren Glamping Village s 26 luksuznih kamp kućica, dječjim i wellness bazenom te Wellness&Spa oazom za potpuno opuštanje i revitalizaciju. Idealan odabir za goste koji odmoru u prekrasnoj prirodi žele dodati dašak luksuza. Najfiniji doručak od lokalnih namirnica koji se svakog jutra servira u košarici na terasi svake kućice, sunčanje uz bazene, čitanje knjige u ljuljački, pijuckanje omiljenog ljetnog koktela dok se djeca bezbrižno igraju – sitnice su koje čine razliku. 

Mir, tišina, prekrasna priroda… Čisti užitak u vremenima kada su zdravlje, intima, autentičnost i luksuz na cijeni.

Naslovna fotografija: Arhiva Terme Tuhelj

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.