Doživite virtualnu šetnju Zagrebačkim zelenim prstenom

U vrijeme kada je potrebna samoizolacija, mnogi će posegnuti za raznim internet sadržajima, a virtualne šetnje postale su pravi hit. 

Kako bi ostali u doticaju sa onim što nas čeka i čemu se možemo veseliti, nakon prestanka samoizolacije, Turistička zajednica Zagrebačke županije uz hashtag #PutujVirtualno, #ostanidoma i #ExploreZagrebCountyOnline promovira virtualni “doživljaj” svoje destinacije i muzeje. 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Tako virtualno možete prošetati kroz općine i svih devet gradova županije, kao i virtualno posjetiti sve muzeje na području Zagrebačke županije. 

Virtualne šetnje postoje odavno, a u ovim nam trenucima omogućuju najsigurniji put iz izolacije koja nas je okovalaTako putem virtualne šetnje gosti mogu vidjeti atrakcije Zagrebačke županije kroz prirodne, povijesne, kulturne i gastronomske znamenitosti iz udobnosti svoga doma “ističe Ivana Alilović, TZ Zagrebačke županije te dodaje kako je ovo prilika i za one koji možda nikad nisu vidjeli koje ljepote krije zeleni zagrebački prsten i stoga predlaže da ih gosti posjete virtualno.

Virtualnu šetnju Zagrebačkom županijom možete pogledati OVDJE

Virtualne muzeje Zagrebačke županije posjetiti OVDJE

Uživajte 🙂

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.