Eterična ulja za savršeno zimsko opuštanje

Masaže podižu raspoloženje i imunitet, smanjuju bolove i pomažu kod brojnih zdravstvenih problema, a posebno su učinkovite u kombinaciji s eteričnim uljima. Toga su itekako svjesni u SPAeVITA centru Terma Tuhelj u kojem su u suradnji s Aromarom i njihovim blendovima 100% prirodnih eteričnih ulja, osmislili posebne WINTER masaže, pravu poslasticu za sve ljubitelje wellnessa.

Spoj eteričnih ulja naranča, samonikle sibirske jele i cimeta dobitna su kombinacija s mnogo benefita za wellbeing i zdravlje! Mješavina je idealna za zimsko vrijeme i donosi uravnoteženost tijela i uma, kvalitetnu prokrvljenost i probuđen limfni sustav koji čisti tijelo od nakupljenih toksina.

Kombinacija eteričnih ulja i moćnih pokreta

Eterično ulje naranče, između ostalog, podržava dobro raspoloženje, opušta i doprinosi smanjenju stresa i napetosti, smanjuje simptome kroničnog umora i podržava lipolizu, odnosno sagorijevanje zaliha masnog tkiva.

Eterično ulje samonikle sibirske jele olakšava tegobe dišnog sustava, djeluje protuupalno na grlo i bronhe, ublažava bolove u mišićima i zglobovima te smanjuje osjećaj tjeskobe i simptome stresa, dok eterično ulje cimeta djeluje stimulirajuće, zagrijava, stvara ugodnu atmosferu te ublažava osjećaj fizičke i psihičke iscrpljenosti.

Posvetite se sebi

Uronite u svijet obojen ljepotom prirode i mirisom aromatičnih ulja. SPAeVITA centar nudi intiman ambijent ispunjen suptilnim mirisima, opuštajućom glazbom i pomno osmišljenim wellness ritualima.

Osjetite dodir prirode na svojoj koži i harmonične pokrete ruku terapeuta. Prepustite se čaroliji trenutka kreiranog kako bi vam udahnuo novu snagu koja će vas probuditi iz začaranog kruga svakodnevnih obveza i stresa.

Izvor fotografija: Terme Tuhelj

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.