Falkensteiner/ Rezervirajte ljetni odmor do 15. veljače i ostvarite 25% popusta

Ponuda se može rezervirati do 15. veljače 2021. Opušteni ljetni odmor s cjenovnom prednošću do -25% zahvaljujući Falkensteiner bonusu za rane rezervacije! Rezervirajte odmah bezbrižno: zahvaljujući fleksibilnim mogućnostima ponovnog rezerviranja i provjerenim konceptima Safe-hotela na licu mjesta, možete se isključiti i uživati ​​u suncu.

Bilo da izaberete prostranu obiteljsku sobu s odvojenom spavaonicom za klince u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik ili vrhunske kućice u Premium Campingu Zadar – bit će to pravi bingo za vašu obiteljsku avanturu.

Bogata all inclusive ponuda u Clubu Funimation Borik koju možete rezervirati od travnja, uz odličnu hranu uključuje i uslugu minibara, svakodnevna svježa bezalkoholna pića, vitalsnack i ponoćni zalogaj – samo se trebate prepustiti odmoru i uživanju! Ovakva ponuda na kraju bude i isplativija. Hotel se nalazi na lijepoj dugoj zadarskoj plaži, a Holidaycheck ga je izabrao za najljepši obiteljski klub u Hrvatskoj!

Kada putujete, svijet postaje dječja učionica, a putovanja potiču neovisnost i uče odgovornosti djecu koja će postati prilagodljivija i fleksibilnija. Otkrijte zajedno kampiranje – to će oduševiti vaše mališane! U kampu s pet zvjezdica – Falkensteiner Premium Camping Zadar čekaju vas dizajnerski uređene kućice i glamping šatori skladno uklopljeni između borove šume i morske obale. Mislilo se ovdje baš na svaki detalj – prirodni materijali, dizajnersko posuđe, ljuljačke na terasama…, a uz sve to gosti mogu uživati u svim pogodnostima Falkensteiner resorta Borik.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.