Film Experience Golden Slavonia osvojio prestižnu nagradu u Italiji

Višestruko nagrađivani promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije “Experience Golden Slavonia” osvojio je nagradu na International Tour Film Festivalu u kategoriji Najbolji turistički film. Trinaesta je to osvojena nagrada promo filma na svjetskim festivalima. 

– Sudjelovanjem na filmskim festivalima promoviraju se sve ljepote i turistički sadržaji Požeško-slavonske županije, ali i od struke potvrđuje atraktivnost destinacije Zlatna Slavonija, rekla je direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović.

Promo film “Experience Golden Slavonia” nastao je u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića, vlasnika tri Emmya.

International Tour Film Festival međunarodno je natjecanje za kratke, srednje i dugometražne filmove. 11. izdanje filmskog festivala održalo se u Rimu od 4. do 8. listopada te je bilo popraćeno raznim događanjima i kulturnim programom.

Na dodjelu i uručenje nagrade za Najbolji turistički film 2022. godine stigla je i izaslanica Veleposlanika RH u Rimu Jasena Mesića, generalna konzulica Iva Pavić koja je također popratila dodjelu uz predstavnike filma: županice Antonije Jozić, direktorice Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maje Jakobović i redatelja Bobbya Boška Grubića.

– Izuzetno je zadovoljstvo primiti nagradu za najbolji turistički film 2022. na prestižnom međunarodnom festivalu, a posebno mi je drago što je svečanosti nazočila i generalna konzulica Iva Pavić, izjavila je županica Jozić.

Izvor i fotografija: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.