Forestland zapalio Međimurje: počeo program drugog dana prvog #nolimits festivala

Prvi #nolimits festival na sjeveru Hrvatske odradio je svoj prvi festivalski dan! Nekoliko tisuća posjetitelja na Forestlandu je plesalo na ritmove vrhunskih DJ-a sve do kasnih jutarnjih sati. Umek, Nusha, Vedran Car, Matroda, Nelson Dior, Chelsea Latev, Lawrence Apaga i mnogi drugi na Forestlandu su omogućili na nekoliko sati onaj osjećaj koji gotovo dvije godine tražimo, slobodu, ritam i glazbu. Gotovo 512 dana prošlo je od prošlog izdanja, a upravo jučer smo osjetili energiju koja nam je nedostajala. 

– Posljednji veliki festival na kojem sam nastupao bio je upravo Forestland. Sretan sam što sam opet ovdje, a ovog puta doveo sam i još nekoliko prijatelja iz Nizozemske. Publika mi je jako nedostajala i presretan sam što sam se vratio na Forestland, istaknuo je Nizozemac Lawrence Apaga,

Članak se nastavlja ispod oglasa

Slovenska techno mega zvijezda Uroš Umek gotovo sedam stotina ravera rasplesao je svojim techno setom na Forestroom pozornici gdje je podsjetio sve na stare dane #nolimit techna. – Nakon dugo vremena sam bio u Međimurju, drago mi je da sam došao na Forestland i da je publika prihvatila energiju mog seta, lijepo je vidjeti ponovo publiku i gužvu, ističe Umek.

Danas nas čeka slovenska rap i hip hop autorica Senidah, ali i Mark Sixma, Corti Organ, dok na Forestroom dolaze e-Base, Yakka, Pintha, Kranudler i slovenska techno producentica Tea Vučković. 
Forestland svoja vrata otvara u subotu od 14:00 sati, a ulaznice po 120kn potražite na ulazu, gdje će se moći obaviti i testiranja na COVID po 25kn za sve one koji to (još) nisu obavili. 

Naslovna fotografija: Julien Duval / Forestland

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije