Fotografirali ste Bakar? Možda baš vaša fotografija bude Fotka mjeseca

Kao nastavak priče “Baštinska škrinjica” u tijeku je nagradni foto natječaj pod nazivom “Fotka dana” na Facebook stranici bakarske turističke zajednice, a najbolje fotografije bit će prigodno nagrađene.

Kako im svakog dana pristižu brojne fotografije bakarskog kraja raznih autora te u želji da dodatno potaknu daljnju suradnju i interakciju s pratiteljima svoje Facebook stranice, Turistička zajednica Grada Bakra odlučila se krenuti u lov na najbolju “fotku”. Za ovu ideju mogu se zahvaliti brojnim ljudima koji su im prošle godine slali svoje fotografije i zapise, vrijedno puneći baštinsku škrinjicu bakarskog kraja.

U nagradnom natječaju može se sudjelovati slanjem fotografija uslikanih na području Grada Bakra, uz napomenu da fotografije mogu biti i arhivske. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen, međutim samo jedna može biti proglašena kao “Fotka Dana” i ući u konkurenciju za fotografiju tjedna i mjeseca.

Svakog dana od pristiglih fotografija izabrat će se najbolja i biti objavljena na Facebook stranici i Instagramu turističke zajednice. Pobjedničke fotografije cijelog tjedna objavit će se u nedjelju u zajedničkom albumu, a pobjedničku fotografiju odabrat će pratitelji stranice svojim lajkovima. Ona fotografija koja u zajedničkom albumu u ponedjeljak do podneva sakupi najveći broj lajkova biti će proglašena Fotkom tjedna. U nedjelju, 28. veljače objavit će se zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do srijede, 3. ožujka u podne biti će “Fotka mjeseca”.

Za autore najboljih fotografija pripremljene su i prigodne nagrade. Za fotografije tjedna nagrada je poklon paket suvenira turističke zajednice, a za fotografiju mjeseca nagrada je paket bakarskih delicija odnosno tri gastro posebnosti bakarskog kraja: Bakarska torta, Stara Bakarska vodica i bakarski baškoti s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom pobjednika.

Turistička zajednica Grada Bakra poziva sve zainteresirane da im šalju svoje fotografije bakarskog kraja, jer svaki dan mogu osvojiti titulu “Fotka dana”. Fotografije možete poslati putem Messenger-a ili na e-mail: info@tz-bakar.hr. Više informacija i sve detalje o nagradnom natječaju #tzgradabakrapoklanja možete pronaći na POVEZNICI.

Naslovna fotografija: Sanja Grgić Ćurić

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.