Varaždinci subotom prijepodne uživaju uz glazbu na balkonima grada

Nakon kraćeg prekida zbog pandemije koronavirusa, Turistička zajednica grada Varaždina nastavlja s projektom Glazba na balkonima grada, s ciljem stvaranja ugodne subotnje atmosfere u središtu grada.

Subotnja prijepodneva u povijesnoj jezgri grada ponovno su tako ispunjena glazbom s balkona. Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, varaždinski glazbenici subotnju kavicu ponovno čine šarmantnijom na tri gradska trga, i to u sklopu projekta Glazba na balkonima, koji Turistička zajednica grada Varaždina provodi sedmu godinu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Do 3. srpnja na balkonima palače Sermage i Županijske palače mladi će glazbenici nastupiti od 10,30 do 11,45 sati. Glazbenu kulisu s balkona Gradske vijećnice zamijenit će glazba s novog inovativnog elementa turističke ponude – glazbene kamperice, u vremenu od 10,30 do 11,30 sati na Korzu.

Prva glazbena kamperica u Hrvatskoj

Varaždinska promotivna ponuda bogatija je za još jednu atrakciju. Spajajući varaždinsku glazbenu tradiciju i svoju kreativnost, inovator Siniša Vugrek osmislio je jedinstvenu kampericu opremljenu kao glazbenu kutiju na kotačima.

U njezinoj se unutrašnjosti nalazi velika lepeza opreme za reprodukciju i stvaranje glazbe, dovoljne za održavanje manjih koncerata na otvorenome. Kamperica je, tako, opremljena digitalnim pianom, miks i DJ pultom te prilično jakim zvučnicima, a pritom je autonomna zahvaljujući jakim baterijama koje omogućavaju čak četverosatne koncerte bez punjenja.

Kamperica će se koristiti za obogaćivanje glazbenih sadržaja u samome gradu, ali i kao privlačni resurs za turističku promociju na raznim sajmovima, manifestacijama i događanjima.

Na kraju recimo kako se programom Glazba na balkonima grada želi obogatiti turistička ponuda destinacije, te stvoriti ugodna atmosfera uz subotnji ritual ispijanja kave.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.