TZ Bakra dobitnik međunarodne nagrade Golden Interstas 2020.

Za izvrsnost i kvalitetu rada u doprinosu razvoja turizma, Turističkoj zajednici grada Bakra dodijeljena je nagrada Golden Interstas 2020. Izvršni Direktorij manifestacije u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T. odnosno Europske federacije turističkih novinara i pisaca, donio je Odluku o dodjeli još jedne turističke nagrade koja će završiti u Bakru. Naime, posebno priznanje Interstas 2020. dodijeljena je Tomislavu Klariću, gradonačelniku Grada Bakra.

Kandidatura za navedene nagrade obrazložena je vrlo kreativnim profesionalnim postignućima i izvrsnošću u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Bakra unatoč svim ovogodišnjim problemima s koronavirusom. Ocjena je kako je time Turistička zajednica grada Bakra dala zapaženi doprinos ukupnosti turizma Grada Bakra, a time i Hrvatske u cijelosti.

Članak se nastavlja ispod oglasa

‘Zahvalila bih se svim svojim suradnicima koji su sudjelovali u izgradnji naše turističke priče i što su svojom predanošću i profesionalnošću doprinijeli osvajanju ove vrijedne nagrade, što je samo potvrda tome da kad se srcem radi, rezultati ne mogu izostati’ – naglasila je direktorica TZ Grada Bakra, Sonja Jelušić Marić.

Ovom nagradom Turistička zajednica grada Bakra osigurala je svoje mjesto u međunarodnom klubu zaslužnih za turizam. Nagrade će dobitnicima biti uručene na 27. izdanju Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza/ Europski klub zaslužnih za turizam, koji će se od 11. do 13. studenog održavati u Solinu.

Naslovna fotografija: Miljenko Šegulja

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.