Goričke večeri i ove godine uz bogat program na otvorenom

Goričke večeri već 45. godinu zaredom obogaćuju turističku i kulturnu ponudu Velike Gorice, ali i Zagrebačke županije uopće. Tradicionalnu manifestaciju organizira Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u suradnji s udrugama i drugim velikogoričkim organizacijama.

Uz raznolik kulturni program, Goričke večeri spoj su koncerata na otvorenom, kazališnih predstava, kina na otvorenom, programa za djecu… Ovogodišnje 45. izdanje manifestacije traje od 10. do 20. lipnja i na dvije lokacije u središtu Velike Gorice, u Parku dr. Franje Tuđmana i Trgu Stjepana Radića, donosi bogat program za djecu i odrasle.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Zanimljive predstave namijenjene su kazališnoj publici i djeci, a prva je na rasporedu Tonka Bontonka Scene Gorica. Ova predstava za djecu bit će ujedno i prvo događanje 45. Goričkih večeri. Tu su i predavanja za ljubitelje povijesti umjetnosti u Galeriji Galženica, kao i nastupi, koje će javnosti predstaviti polaznici Dramskog studija i Tečaja gitare Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

🌙 GORIČKE VEČERI 2021. 🌙 – PROGRAM Koncerti, predavanja, predstave, radionice…Za svakoga ponešto…Zabilježite svoj…

Posted by Goričke večeri on Friday, May 28, 2021

Goričke večeri uveličat će i klape, koje će prezentirati svoje a capella pjevanje. Bit će to na susretu koji će im poslužiti kao uvertira za Omiški festival. Najmlađi će pak svoju kreativnost pokazati na radionicama za djecu.

Ljubitelji sedme umjetnosti doći će na svoje svake srijede. Naime, Park dr. Franje Tuđmana bit će domaćin Ljetnom kinu na otvorenom u kojem će se prikazivati hollywoodski blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18 i 20 sati.

Vrhunac Goričkih večeri bit će, kao i uvijek, koncerti na otvorenom. Osim goričkih Mungosa i već tradicionalnog VG Blues, Rock & Country festivala, zapjevat će i zasvirati Klapa Kampanel i popularni Bosutski bećari.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.