Hotel Bellevue s otoka Lošinja nominiran za World Spa Awards

World Spa Awards u kategoriji Croatia’s Best Hotel Spa, prestižna je nagrada koja se dodjeljuje hotelima s najboljim spa i wellness sadržajima i ponudama. World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a nastala je kao dio sestrinskog događaja World Travel Awards, koji nagrađuje izvrsnost u turizmu posljednjih 27 godina. Dodjelom ove nagrade potiče se daljnji rast i inovacije u hotelskoj industriji te se pružaju primjeri dobre prakse na globalnoj razini.

Glasanje za Croatia’s Best Hotel Spa otvoreno je do 30. rujna 2020. godine, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem ove godine. Sama činjenica da je Bellevue 5* u užem izboru za ovu prestižnu nagradu svjedoči iznimnom trudu i radu svih zaposlenika. Nominacija nije samo potvrda neusporedive usluge i ponude u spomenutom hotelu na Lošinju, već i svojevrsno priznanje struke i gostiju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Hotel Bellevue 5* dio je luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic. Kao jedini od nominiranih Bellevue Spa Clinic u svojoj ponudi ima i kriosaunu te jedinstveni ultrazvučni lifting lica Ultherapy, baš kao i prvi pop-up frizerski salon Aveda Hairlab salon by Ruža. Svoj glas hotelu Bellevue za Croatia’s Best Hotel Spa možete dati klikom na link.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.