Hrvatski turizam preselio na Viber: Najpovoljnije last minute ponude ljetovanja u Viber zajednici

Ove godine na ljetovanje i odmor možete povoljnije nego ikad. Istražili smo ponudu smještaja u zanimljivoj brzorastućoj viber zajednici koja je nastala iz viber grupe Total Croatia Travel Info. Naime nakon što su strani turisti ovoj grupi dobili informacije o tome kako sigurno doći u Hrvatsku i koja pravila vezano uz pandemiju koronavirusa vrijede i trebaju se poštovati prilikom dolaska u našu zemlju, pojavilo se niz upita i o preporuci smještaja.

Tako je nastala nova viber zajednica CROATIA LAST MINUTE DEALS. u kojoj turisti mogu naći sve vruće last minute ponude smještaja za godišnji odmor, ali i tražiti ponudu sukladno svojim slobodnim danima, željama. Zapravo Viber zajednica postala je najveći oglasnik ponude i potražnje last minute smještaja ove sezone.

Grupa je svojevrsni S.O.S. za spas ovogodišnje “korona turističke sezone” jer je prilika za iznajmljivače i turističke subjekte da besplatno oglase svoj smještaj i popune rupe u terminima pa i one od par dana, a za turiste ova grupa je prilika da provedu odličan godišnji i pronađu najpovoljniju cijenu za odmor iz snova. Svakako win/win situacija za sve.

Tako se hrvatski turizam preselio u Viber zajednicu gdje osim svih informacija o koronavirusu i turizmu od sada možete pronaći i last minute ponude u grupi CROATIA LAST MINUTE DEALS.

Izašle su i prve naljepnice za novu grupu čime je i platforma Viber proaktivno podržala ove grupe sa stikerima. Inače, kako doznajemo ova grupa je otvorena preko 100.000 puta, a broj članova buja iz sata u sat.

Ovo ljeto svakako je po mnogočemu posebno i drugačije, kao i sezona 2020. koju ćemo svi još dugo pamtiti, no iz svega su se rodile i neke odlične ideje i pokreti. Ljudi su našli načina kako pomoći jedni drugima i kako se povezati na obostranu korist. Primjer su upravo ove dvije viber zajednice koje na dnevnoj bazi povezuju turističke djelatnike i turiste, spajaju ponudu i potražnju i odgovaraju na sva pitanja poput centra 112 za turizam.

Zanimljiva ideja, odlična realizacija i projekt od kojeg svi imaju koristi i koji će sigurno ostati zapisan kao primjer kako se spašavao turizam 2020. Bravo za idejne tvorce Paula Bradbury najpoznatijeg Engleza u Hrvatskoj i jednog pravog “macana” za komunikacije Krešimira Macana. Primjer za udžbenike.

Iz grupe za vas izdvajamo neke objave:

DUBROVNIK – LOPUD jedan od najljepših jadranskih otoka za malu djecu zbog pješčanih plaža – nazovite domaćina +38598639142 Marijeta ili posjetite web stranicu https://villatomiclopud.com/

DUBROVNIK – LOPUD Još jedna prekrasna lokacija s romantičnim zalascima sunca svake večeri http://www.villamandofia.com – nazovite domaćina Marina +385998863803

DUBROVNIK – S njima se možete sve dogovoriti DUBROVNIK AREA ISLAND OF SIPAN posebna last minute ponuda na web stranicama Hotel Božica ili putem maila info@hotel-bozica.hr

KRK – Njivice, mali apartman br 4, 29 m2, centar, 150 m od svega – plaže, trgovine,kafića i restorana .. prizemlje, zaseban ulaz, besplatan parking, wi-fi internet, klimatizacija, spavaća soba, kuhinja, kupaonica, dječje igralište … Sobodno do 27.07., cijena za 1 noć – 60 eura, 2 noći 100 eura, zakup dulji od 10 noćenja 40 eura dnevno. Dječji krevetić na zahtjev. Od ljubimaca dopuštena su samo djeca 🙂

HVAR – Totalni relax, mirna uvala s nekoliko kuca, more kristalno bistro, za 3 min ste u guzvi grada Hvara! Last minute ponuda- tjedan dana- po 55 eura!!!

SPLIT: last minute ponuda za dvosobni stan u centru grada, cijena 85 eura (pedeset posto popust, redovna cijena 170 eura u srpnju). Slobodni termini: 19.7.- 23.7.

JADRANOVO: Nudim apartmane u Jadranovu pored Crikvenice, udaljenost od mora 250m,parking,terasa, cijena od 30eura, ovisno koliko osoba.

Za detalje ponuda i kontakte zavirite u Viber.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.