Humanitarna akcija: Zagreb Advent Run trči za Petrinju

Potreseni scenama iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta pogođenih potresom, organizatori tradicionalne blagdanske kostimirane utrke Zagreb Advent Run organizirali su humanitarnu akciju naziva “ZAR trči za Petrinju”. U sklopu nje pozivaju sve trkače te ostale zainteresirane građane da otrče željenu dionicu bilo gdje u Hrvatskoj do 10. siječnja 2021. i uplaćenim željenim iznosom podrže stradale na potresom pogođenim područjima. Registracije su dostupne na www.zagrebadventrun.hr, a organizatori će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

U želji da se dodatno pomogne svim stradalima te da im se umanji nastala bol i tuga, organizatori Zagreb Advent Runa, tvrtke Millenium promocija i Run Croatia, pozivaju sve građane da daju svoj doprinos i pokažu veliko trkačko srce.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Iznenađeni nemilim događajem koji je pogodio Petrinju i okolna područja, odmah smo osmislili način na koji se možemo uključiti. Suosjećamo sa svim stradalima te smo organizirajući humanitarno trčanje “ZAR trči za Petrinju” odlučili djelovati i pokazati veliko ZAR-ovsko, trkačko srce. Sva prikupljena sredstva u ovoj akciji donirat ćemo za pomoć Petrinji i okolnim mjestima, a u znak zahvalnosti svim trkačima poslat ćemo prigodnu ZAR digitalnu zahvalnicu, poručili su organizatori Zagreb Advent Runa.

SUDJELUJTE U UTRCI “ZAR TRČI ZA PETRINJU” I POMOZITE PETRINJI I OKOLICI

Ujedno, pozivaju sve sudionike ove akcije da dijele svoje fotografije i videozapise trčanja na društvenim mrežama uz hashtag #ZARtrčizaPetrinju.

Donacije u okviru ove akcije moguće je uplatiti na niže navedene podatke otvorenog računa u Državnoj riznici. Po završetku akcije organizatori će javno objaviti sveukupni iznos prikupljenih sredstava. Prilikom uplate u poziv na broj odobrenja uz tražene podatke upisuje se broj 1, kao na primjeru niže. Navedeni broj se odnosi na akciju “ZAR trči za Petrinju”.

Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske
Račun za uplatu:  HR1210010051863000160
Model: HR 68
Poziv na broj primatelja: 5444-OIB-1
Za uplate iz inozemstva – SWIFT: NBHRHR2XXXX

Za nastup u utrci prijaviti se možete na sljedećoj POVEZNICI. Na istoj poveznici nalazi se i više informacija o samom događanju.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.