I vaša fotografija može biti reklama za Hrvatsku: “Enjoy the view from Croatia”

Nakon komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) s ciljem dodatne promocije hrvatskog turizma. Zanimljivo je kako su ovdje pozvani domaćini na sudjelovanje odnosno svi mogu poslati fotografiju ili video i biti dio reklame za Lijepu našu.

Hrvatska turistička zajednica tako poziva domaćine na sudjelovanje u projektu na način da pošalju svoj fotografski ili video uradak, koji će se uvrstiti na platformu HTZ-a. Fotografiju ili video uradak možete poslati na e-adresu enjoytheview@htz.hr.

“Dragi domaćini, voljeli bismo u svoju galeriju dodati i vaše fotografije ili videozapise. Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena!”

Hrvatska turistička zejadnica

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju/ video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia.

Iz Hrvatske turističke zajednice posebno pozivaju domaćine da pošalju sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koriste, a u poruci napišu #EnjoyTheViewFromCroatia. Također, HTZ savjetuje i dodavanje privatne poruke po želji (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu HTZ-a, kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda. Ako iza vaše fotografije ili videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis, poručuju na kraju iz Hrvatske turističke zajednice.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.