IL VOLO u Novim dvorima bana Jelačića – veličanstvena glazbena večer za pamćenje

Ovog vikenda Zaprešiću talijanski trio IL VOLO pred više od 2.000 ljudi održao je pravi svjetski spektakl u Novim dvorima bana Jelačića. Čarobna večer, prekrasni ambijent perivoja i dvorca te puno ljubavi i dobrih emocija najbolje opisuje večer za pamćenje u Zaprešiću.

Operni-pop trio u sastavu Piero Barone, Ignazio Boschetto i Gianluca Ginoble oduševio je publiku neponovljivim glazbenim doživljajem uz svoje najveće hitove, kao i brojne talijanske i svjetske glazbene brojeve. Svojim nastupom, jednostavnošću, pristupu publici i emocijama pokazali su zašto su prava svjetska senzacija.

-Hvala divnoj publici u Hrvatskoj na magičnoj večeri za pamćenje. Drago nam je da smo mogli ljubav prema glazbi podijeliti s onima koji to cijene i prepoznaju, a to je naša divna publika. Uživali smo u toploj dobrodošlici, sjajnoj atmosferi, veličanstvenom ambijentu Novih dvora bana Jelačića i nadamo se skorom povratku u Zaprešić i Hrvatsku, poručili su Piero, Ignazio i Gianluca nakon koncerta.

Brojna publika i fanovi iz Hrvatske, kao i iz više od 15 različitih europskih zemalja uživali su u koncertu u jedinstvenom i čarobnom ambijentu perivoja Novih dvora bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom. Organizatori, Turistička zajednica grada Zaprešića, najavljuju nove domaće i svjetske glazbene poslastice u sljedećoj godini. Tako Novi dvori bana Jelačića postaju jedna od najtraženijih glazbenih lokacija Hrvatskoj i to zbog posebnog ambijenta i ugođaja.

Ima nešto posebno u tom trenutku kada se sljube prekrasan ambijent Novih dvora bana Jelačića i sjajna glazba koja to povijesno blago u srcu našeg grada oplemeni na jedinstveni način. Upravo ovakvim projektima stavljamo Nove dvore i Zaprešić na europsku turističku kartu i pokazujemo kako naši projekti koncepta upravljanja doživljajem i emocijama zaista jesu pravi smjer razvoja naše turističke destinacije, zaključio je Toni Ganjto, direktor TZ grada Zaprešića.

Fotografije: TZ Grada Zaprešića

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.