Ima li života na Marsu? Provjerite na najljepšoj hrvatskoj trail stazi na Pagu

Ima li života na Marsu? Na najljepšoj trail stazi Hrvatske doživite egzotično iskustvo na kamenitom paškom krajobrazu, zaustavite se na trenutak  i recite wow!

Plaže koje oduzimaju dah, penjačka stijena Stogaj i trail staza dugačka 14 kilometara sa prvom morskom Via Ferratom doživljaj je koji se ne zaboravlja! Ovdje vam je zajamčena socijalna distanca, netaknuta priroda i doživljaj koji nikada nećete zaboraviti. Upravo ovakve atrakcije čine vaš godišnji odmor posebnim.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ova staza privlači sve ne samo avanturiste i one željne adrenalina jer staza je ovisno o ruti koju odaberete dostupna uistinu svima željnim istraživanja. Zašto je Pag povezan s Marsom doznat ćete kada iskusite ovaj krajolik i njegovu nepreglednu ljepotu vrijednu divljenja. Tražite osamu i odmor bez gužve? Odite na Mars. Onaj na Pagu.

Jedna od najljepših trail staza u Hrvatskoj „Life on Mars“ i službeno je otvorena prošle godine na otoku Pagu. U Novalji na području Metajne tako možete doživjeti nezaboravno iskustvo i kroz zanimljivu rutu pronaći ćete najljepše plaže otoka Paga ucrtane na karti, a Treking Liga u suradnji sa sponzorima i Turističkom zajednicom grada Novalje označila je čak četiri zanimljive treking staze u ukupnoj dužini od 14 kilometara.

Upravo nadaleko poznate plaže Ručica, Beriknica, Slana i Seline svojom gotovo svemirskom ljepotom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a označene staze i koordinate možete pogledati u slikama dolje:

Članak se nastavlja ispod oglasa

-Za one željne natjecanja pripremili smo i rujansku utrku „Life on Mars“, Pag Island Trail! Vidimo se 19.09.2020.godine u Metajni i obećajemo „We will rock you-, poručuju iz Turističke zajednice Grada Novalje.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije