Iskoristite popuste koje donosi Mjesec hrvatskog turizma

Tijekom cijelog listopada održavat će se akcija “Mjesec hrvatskog turizma”, kojom će, osim pružatelja usluga koji se prijave, profitirati i korisnici usluga, odnosno domaći i strani turisti. Projekt provode Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica s ciljem produljenja turističke sezone i poticanja domaćeg turizma u razdoblju posezone.

Projekt “Mjesec hrvatskog turizma”, kako navodi portal HrTurizam.hr omogućuje turistima da posjete i upoznaju turističku ponudu naše zemlje uz dodatne popuste na različite vrste turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja. Osim hrvatskih građana ponude po povoljnijim cijenama moći će koristiti i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u hrvatskim destinacijama.

Hrturizam pretplata logo.jpeg

Riječ je o nastavku prošlogodišnjeg projekta “Tjedan odmora vrijedan” koji se provodio u razdoblju od 16. do 25. listopada, a u sklopu kojeg su posjetitelji mogli iskoristiti jednu od ukupno 424 ponude i usluge iz svih dijelova Hrvatske.

Ove godine akcija se produžuje na cijeli mjesec, postaje “Mjesec hrvatskog turizma” i traje od 1. do 31. listopada. Razlika u odnosu na prošlu godinu, osim naravno produženja vremena trajanja akcije, je i u najmanjem definiranom popustu.

Naime, prošle godine, turistički subjekti koji su se željeli uključiti u projekt i ponuditi svoje usluge po sniženim cijenama, morali su oglasitit ponude s popustom od 50%, dok je ove godine taj prag smanjen, odnosno ponuda mora sadržavati popust na osnovnu cijenu u minimalnoj visini 35%.

Prijave ponuda s popustima na web stranici Mjesec hrvatskog turizma bit će moguće od 20. rujna 2021. godine.

Izvor: HrTurizam.hr
Naslovna fotografija: Screenshot Mjesec hrvatskog turizma

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.