Istralandia četvrti najbolji vodeni park na svijetu prema Park world magazinu

Odlične vijesti za Aquaparka Istralandia stigle su od strane Park World Magazina. Unatoč svjetskoj pandemiji koronavirusa istarski vodeni park proglašen je četvrtim najboljim otvorenim aquaparkom ljetnog karaktera na svijetu dok je tobogan Istralandije Space Combo proglašen trećim najboljim toboganom na svijetu.

Ovo je već 22 po redu priznanje i nagrada za uspješan rad u do sada najizazovnijoj turističkoj sezoni 2020. Pobjednici Svjetske Nagrade izvrsnosti za zabavne parkove 2020  ustanovljeni od strane Park World Magazine, svjetske novinske agencije zabavnih parkova, proglašeni su tijekom svečane dodjele nagrada Park World Excellence Awards upriličene u utorak.

NAJBOLJE ISKUSTVO U VODENOM PARKU

Članak se nastavlja ispod oglasa

U prvoj kategoriji međunarodna ocjenjivačka komisija ocjenjivanjem atrakcija i tobogana svih svjetskih vodenih parkova uzela je u obzir doživljaj vožnje u zatvorenoj ili otvorenoj atrakciji poput tobogana, izvrsnost atrakcija poput bazena s valovima, simulatora surfanja i slično ili iskustvo koje omogućuje vodeni park kao inovativnost i jedinstvenost pojedine atrakcije ili tobogana, a pobjednikom je proglasila atrakciju Vinterhal Rulantica Rust iz Njemačke od dobavljača kanadskog ProSlide. U ovoj kategoriji Istralandijin tobogan Space Combo dobavljača Polin iz Turske proglašen je 3. najboljim toboganom na svijetu

NAJBOLJI VODENI PARK

U kategoriji otvorenih ljetnih aquaparkova i zatvorenih aquaparkova koji su se istaknuli jer su učinili nešto iznimno u proteklih godinu dana što premašuje uobičajene standarde bilo je nominirano čak 7 svjetskih vodenih parkova među kojima i naša Istralandia. Pobjedu je odnijela njemačka Rulantica kao najbolji zatvoreni vodeni park 2020 godine.

U ovoj kategoriji Aquapark Istralandia iz Brtonigle proglašen za 4.najbolji otvoreni aquapark ljetnog karaktera na svijetu. – Ovim putem zahvaljujemo svim djelatnicima kao i partnerima Aquaparka Istralandia koji su svojim nesebičnim zalaganjem i suradnjom omogućili ovo još jedno u nizu svjetskih priznanja. Obaveza je tim veća da i u idućoj sezoni Istralandia Team zadrži visoke standarde izvrsnosti  i inovativnosti koja nas ističe svih ovih proteklih sezona poslovanja, istaknuli su u Istralandiji nakon jučerašnje dodjele nagrada.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.