Kad posjetite Baraćeve špilje prošećite Vučjom, Risjom i Medvjeđom stazom

Na lokalitetu Baraćevih špilja u petak, 31. srpnja svečano će se otvoriti tri novouređene i trasirane poučno-rekreativne pješačke staze koje su svoja imena dobile po velikim zvijerima koje ovdje obitavaju.

Staze imena Vučja, Risja i Medvjeđa ponudit će novo iskustvo za sve šetače, rekreativce i ljubitelje prirode kojih kroz Baraćeve špilje godišnje prođe na desetke tisuća. Staze se nalaze u zaštićenom području, a na njima se može provesti od 20 minuta pa do 3 sata ugodne šetnje listopadnom šumom i travnjacima, prateći stope divljih životinja.

Uz pješačke table i markacije osmišljene su i digitalne karte za jednostavno preuzimanje na mobitel.

Ovo je još jedna turistička atrakcija plitvičkog kraja čime lokalitet Baraćevih špilja koji godišnje posjete brojni turisti iz cijelog svijeta, postaje jedinstveno izletničko odredište.

Gosti uvijek traže dodatne sadržaje kako bi produžili svoj boravak, a ovo je jedan od njih i predviđa se da će već ove godine novim poučnim stazama proći na desetine tisuća ljudi.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.