Kako ugrabiti poklon bon od 500 kuna za ljetovanje?

Odlučili ste provesti godišnji odmor na hrvatskoj obali i pri tome uštedjeti nešto novaca? Kako možete dobiti 500 kuna za smještaj na Jadranu?

Jedna agencija odlučila je potaknuti Hrvate na ljetovanje na Jadranu te nagrađuje domaće goste s 500 kuna popusta na privatni smještaj diljem Jadranske obale.

Cjelokupna zajednica pogođena je krizom zbog pandemije koronavirusa, a turistički sektor zasigurno će imati najveće gubitke. U želji da učini dobro za cjelokupnu zajednicu, agencija Adriagate nagrađuje hrvatske goste s popustom na rezervaciju privatnog smještaja, kako bi potaknuo očuvanje i ponovni rast domaćeg turizma. Odričući se dijela svoje agencijske naknade odlučili su svim građanima Republike Hrvatske omogućiti povoljniji odmor na Jadranu.

“Ovom akcijom želimo omogućiti građanima da iz naše bogate ponude pronađu povoljniji privatni smještaj za zasluženi odmor s najmilijima, istovremeno pružajući potporu hrvatskom turizmu i privatnim iznajmljivačima diljem Jadranske obale”, napominje Mate Balić, direktor Adriagate-a.

U ponudi za ljetovanje nalazi se preko 10.000 smještajnih jedinica: apartmana, kuća za odmor i vila diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, ali i kuća na osami i robinzonskih kuća, koje su idealne za miran odmor bez velikih gužvi, a koji je svima prijeko potreban.

Ako već planirate svoj godišnji odmor, iskoristite ovu akciju i osigurajte povoljniji odmor na Jadranu. Popust se odnosi na privatni smještaj, a da bi ga iskoristili potrebno je promotivni kod: Ljeto2020 unijeti u rezervacijski proces na Adriagate web stranici. Za više informacija može se kontaktirati agenciju mailom na info@adriagate.com ili na broj telefona 021 271 870.

Uvjeti za ostvarivanje poklon bona:
– rezervacija privatnog smještaja mora se ostvariti preko Adriagate web stranice te da se odnosi za sezonu 2020,
– ukupan iznos rezervacije ne može biti manji od 3000 kuna odnosno 400 €.

Naslovna fotografija : pixabay.com

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.