Kamo za Valentinovo? Na LoveRun!

Zagreb LoveRun pokrenut je kao zabavni način obilježavanja dana zaljubljenih unutar TK Swibir, ali je ovaj događaj vrlo brzo prerastao u otvorenu utrku za bilo koga tko želi proslaviti ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih.

<>/center>

2020. godine je utrka prvi put bila otvorenog karaktera i u roku od 8 dana je bila rasprodana, te je u njoj sudjelovalo 500 trkača.

2021. godine se utrka nije mogla održati zbog pandemije Covida 19, no 2022. godine, unatoč epidemiološkim mjerama, utrka je održana i opet u je vrlo kratkom roku rasprodana.

Zbog odlične energije i činjenice da su u ovoj utrci druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, ali i velikog interesa partnera, odlučeno je da utrka 2023. godine bude organizirana u Zagrebu i u dodatnih pet gradova: Vukovaru, Poreču, Zadru, Mariboru i Podgorici, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

Svaka Zagreb LoveRun utrka do sada je imala humanitarni karakter, a zadnjih se par godina trčalo za udrugu Oblačić. Tako će se nastaviti i 2023. godine: šest gradova s jednim zajedničkim ciljem –  onim humanitarnim.

Organizatori pozivaju sve da otvore svoja srca i zajedno s njima prtrčite 5 kilometara za ljubav!

Ove godine, 12. veljače budite dio najljubavnije utrke koja, bez sumnje – ne poznaje granice. Na utrci vas čeka dobra atmosfera, kava, krafne, čaj, DJ, zdravo druženje i naravno, puno ljubavi! Prijaviti se možete OVDJE. Sretno!

Izvor, foto: LoveRun

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.