KLM od veljače uvodi novi dodatni let za Amsterdam iz Zagreba

Najstarija zrakoplovna kompanija na svijetu, nizozemski KLM, od 12. veljače 2021. uvodi novi let Amsterdam – Zagreb -Amsterdam. Raspored novog leta biti će izuzetno pogodan za sve putnike koji putuju iz Zagreba i regije jer će zrakoplov “prenoćiti” u Zagrebu. Bilo da putuju do Amsterdama, ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi putnici profitirati će ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb.

– Od veljače sljedeće godine sretni smo što ćemo moći ponuditi dva dnevna leta za Amsterdam. Svo osoblje KLM-a, kako na zemlji, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti. Poduzeli smo nekoliko sanitarnih mjera u zrakoplovu i u zračnoj luci, kao i prilagodili našu politiku prodaje i povrata novca kako bismo osigurali nesmetana i sigurna putovanja, rekla je Ildikó Kiss, voditeljica prodaje za Mađarsku, Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, sjevernu Makedoniju i Crnu Goru.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ovaj let nastavit će se i u ljetnom redu letenja te će nadopunjavati postojeću ponudu KLM-a na ruti Amsterdam – Zagreb – Amsterdam, a odvijati će se zrakoplovom tipa Embraer ERJ-175.

Željeli bismo izraziti zadovoljstvo odlukom KLM Royal Dutch Airlinesa o uvođenju drugog dnevnog leta na liniji Amsterdam-Zagreb od veljače 2021. Ova vijest je posebno važna u okolnostima kada se suočavamo sa značajnim posljedicama koje je pandemija prouzročila u globalnom zračnom prometu. Ipak, optimistično gledamo u budućnost i čvrsto vjerujemo da će dodatni dnevni let na relaciji Amsterdam – Zagreb biti svijetli znak nove budućnosti, izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, Izvršni direktor Zračne luke Zagreb.

RASPORED NOVOG LETA ZRAKOPLOVNE KOMPANIJE KLM

Zrakoplov KLM-a će svakodnevno polijetati iz amsterdamske zračne luke Schiphol u 20:55 i slijetati u Zagreb u 22.55 sati po lokalnom vremenu. U smjeru Nizozemske zrakoplov će polijetati svaki dan u 06:30 iz Zagreba i slijetati u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 08:40 sati.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.