Kultni Porsche 25 godišnjicu obilježava video snimkama s naše obale

Auto ljubimci uvijek plijene pozornost, a kada je to Porsche na globalnoj svjetskoj razini onda je pozornost zajamčena. Ako se pitate zašto bi ovo bio početak turističke priče odgovor leži u činjenici kako kadrovi, u kojima ovaj svjetski brend reklamira svoju veliki godišnjicu, dolaze upravo s jadranske obale. Ovaj legendarni model, za koji ćete teško povjerovati kako već slavi 25 rođendan, za veliku obljetnicu predstavljen je video spotom u kojemu ćete prepoznati ljepote hrvatske obale.

Velika je ovo reklama za Hrvatsku posebice za Jadransku magistralu koje je često mjesto snimanja promotivnih materijala auto industrije upravo zbog kadrova velebne planine s jedne strane i modrog Jadranskog mora s druge. Hrvatska obala i ceste uz more česta su kulisa video spotova auto i moto industrije, kao što su stare gradske jezgre hrvatskih gradova česta kulisa svjetske filmske produkcije. Ljepota naše zemlje i naš turizam na ovaj način dobivaju dodatan medijski prostor za promociju i svaka snimka je reklama koja brendira Hrvatsku kao poželjnu destinaciju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ovaj video, kojim poznati Porscheov model Boxster obilježava veliku obljetnicu, poziva na uživanje u vožnji. Iako je magistrala zbog izgradnje autoceste značajno manje prometno opterećena i dalje vozači uživaju proći barem jednim djelom magistralom baš kako bi uživali u kadrovima ceste koja siječe obalu i pruža nevjerojatan pogled na modro more.

VOZAČI OBOŽAVAJU D25, A VOŽNJA NAŠOM STAROM CESTOM DO MORA JE POSEBAN DOŽIVLJAJ

Inače baš dio državne cestu D25 Karlobag – Gospić vozači i ljubitelji oktanskih sportova smatraju jednom od najljepših cesta u Hrvatskoj kojom se svakako treba provozati za potpuni vozačko vizualni hedonizam. Tajna užitka uz nevjerojatan pogled leži i u činjenici kako cesta svladava 1000 metara nadmorske visine u samo 20 kilometara svoje dužine što je jamstvo za odličnu vožnju. Moćno kamenje i stijene Velebita s jedne strane ceste te nevjerojatan pogled na najljepše more na svijetu i poput mjeseca golih moćnih površina otoka Paga s druge strane jamstvo su kako ovu vožnju nećete zaboraviti.

Brojne ceste uz našu obalu jamče vam doživljaj koji će obogatiti vaš godišnji odmor. Ne zaboravimo kako godišnji odmor započinje putovanjem i u njemu treba uživati i učiniti ga posebnim iskustvom. Vožnja na našu obali primjerice starom karlovačkom cestom te prolazak kroz Liku i Gorski kotar s druge strane Velebita te potom vožnja magistralom do konačnog odredišta možda produžuju vaše putovanje, ali ga i obogaćuju. Uzmite si taj dan više i zadržite se usput jer ovdje su brojne turističke priče koje propuštate kada samo projurite autocestom. Usudite se istražiti. Popularna “stara cesta” je naš Route 66 i povratak na nju mogao bi vas ugodno iznenaditi.

Naslovna fotografija: Screen shoot Youtube Porsche: Boxster 25 Years: Forever Young

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.