LIKA je LIK nova image brošura

U nastavku suradnje Turističkih zajednica općine Plitvička jezera, grada Gospića i Općine Udbina na zajedničkom projektu Lika je Lik, izdana je i nova image brošura, koja će predstavljati ovu mikroregiju u narednom razdoblju.

Svaki dio brošure je pomno osmišljen i dizajniran, opisuje i slikovno prikazuje različite turističke proizvode: kulturu i naslijeđe, prirodno okruženje, gastronomiju, manifestacije… Odrađen je značajan marketinški posao online kampanjama na društvenim mrežama i portalima što se odmah direktno osjetilo u turističkim rezultatima dolazaka i noćenja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Image brošura je namijenjena promociji na turističkim sajmovima, isto tako biti će distribuirana po turističko informativnim centrima, turističkim agencijama, hotelima, privatnom smještaju, te u svim promotivnim aktivnostima turističkih zajednica.

Prezentacija destinacije kroz image brošuru temelji se na atraktivnim vizualnim elementima i osnovnim preporukama za pojedine turističke proizvode. Brošura će biti prevedena na nekoliko stranih jezika, te će biti dostupna i u digitalnom obliku.

Ovo je nastavak suradnje navedenih turističkih zajednica u koju je uključena i Općina Udbina, te je službeno zatraženo od Ministarstva turizma i sporta projektno, odnosno sporazumno udruživanje.

Fotografije: Turistička zajednica grada Gospića

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.