Lim Bay Challenge: Otkrijte avanturistički raj Istre

Predivna priroda zapadne Istre samo čeka da je istražite, a Lim Bay Challenge ključ je za oslobađanje vašeg istinskog avanturističkog duha.

lim bay challenge

Outdoor aktivnosti ne samo da koriste vašem tijelu i umu, već vas povezuju s prirodom i sa sobom samima. Otvorit će vam vrata novim iskustvima i postizanju ciljeva, sve dok ste dovoljno odvažni da istupite izvan svoje zone komfora. Ako ste spremni na nezaboravni izazov u Istri, svakako posjetite Vrsar i otkrijte Lim Bay Challenge.

Lim Bay Challenge održava se od 29. rujna do 1. listopada u Vrsaru. Pruža priliku za upoznavanje okolice Limskog kanala i pomicanje vlastitih granica na potpuno jedinstven način. Čekaju vas tri uzbudljive utrke koje vas vode kroz predivni Vrsarski arhipelag i čarobni Limski kanal. Osim toga, očekuju vas izazovi koji već nekoliko godina zaredom nadmašuju očekivanja sudionika i povezati vas sa sjajnim društvom.

Lim Bay Challenge

Prvog dana natjecanja, 30. rujna, započinju dvije utrke. Adventure Ultra utrka, s 65 kilometara trčanja, vožnje bicikla i veslanja, osmišljena je za najspremnije i najhrabrije sudionike. Sa startom na još uvijek tajnoj lokaciji i završetkom u resortu Belvedere, utrka donosi uzbudljivu kombinaciju orijentacije i prepreka koje će vas oduševiti.

Za one koji traže nešto blaži intenzitet, tu je Adventure Light utrka. Na rutama dužine 35 do 40 kilometara osjetit ćete jednak adrenalin trčanja, vožnje bicikla i veslanja, ali pri tom ipak uložiti nešto manje izdržljivosti i volje. S početkom i ciljem u resortu Belvedere, put će vas voditi do čudesnih prizora Limskog kanala i okolice.

Lim Bay Challenge

I za kraj, tu je Trekking Challenger koji se održava 1. listopada, a namijenjen svima koji vole hodati i trčati u prirodi. Ova orijentacijska utrka, duga oko 25 kilometara, vodi vas kroz šumu Kontiju, Limski kanal i Vrsar. Uz predivne poglede na more i otoke, svaki korak je prilika za nezaboravna otkrića.

Osim natjecanja, Lim Bay Challenge nudi i priliku da naučite nešto novo i zabavno. U Kloštru 30. rujna, pod vodstvom iskusnih instruktora, imate priliku sudjelovati u tečaju sportskog penjanja. A tu je i radionica nordijskog hodanja koju vodi stručna trenerica. Na radionici ćete otkriti tehniku koja aktivira 90% vaših mišića, unoseći svježinu u vašu kondiciju i tijelo.

trčanje, treking

Lim Bay Challenge organizira Sportsko društvo Trickeri u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Vrsar i hotelskom kompanijom Maistra. Prijave traju do 18. rujna na web stranici. Na istom mjestu možete pronaći detaljne informacije o opremi koju trebate imati sa sobom i popustima na smještaj u Maistrinim objektima. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravnu sportsku avanturu na čarobnom Limskom kanalu!

Foto: Alias PR

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.