Ljetovanje u Hrvatskoj po nikad nižim cijenama

Bluesun hoteli, smješteni uz najljepše hrvatske plaže, u sedmom mjesecu nude svojim gostima velike uštede na smještaj. Do 19.07. možete uštedjeti do 600 eura na sedmodnevnom odmoru za dvije osobe.

Ljetujte kraj Zlatnog rata i uštedite do 549 €

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na otoku Braču, u blizini Zlatnog rata, smješten je Bluesun hotel Elaphusa 4*. Ovaj hotel u Bolu se može pohvaliti komfornim smještajem, nagrađivanim Thalasso Wellnessom i sadržajima za aktivne goste. Odlučite li se na sedmodnevno ljetovanje, u Elaphusi možete uštedjeti do 479 €.  Obližnji Bluesun resort Bonaca 3* ističe se svojom all inclusive uslugom. Opušteni odmor uz odličan bazen, bez briga oko obroka i zabave o kojoj brinu domaćini, a ušteda odlična – do 549 €.

Na sjeveru otoka Brača, u mediteranskom vrtu u Supetru, smješten je Bluesun hotel Velaris 3*/4*. Dok se ne opuštate na bazenu ili romantičnim plažama, uživajte u domaćoj hrani, napravljenoj iz vlastitih Velarisovih vrtova. U resortu je izbor smještaja doista velik – tu su hotel Amor 4*, Villa Vela Luka 4* te paviljoni Vlačica 3* i Vrilo 3*. Uštedite do 417 € na sedmodnevnom odmoru za dvoje. 

Obiteljsko ljetovanje uz uštedu do 578 €

Tučepi su poznata obiteljska destinacija. U mjestu se nalazi najduža plaža Makarske rivijere, 6-kilometarska plaža Tučepi, a uz nju Bluesun hoteli Alga 4* i Neptun 3*,  omiljena odredišta obitelji s djecom. U Algi dvoje djece do 13,99 godina u Superior sobama može odsjesti besplatno. Neptun se ističe svojom all inclusive ponudom – hrana i zabava osigurani su cijelo vrijeme vašeg boravka. To se zove odmor! Za sedam dana odmora u Algi uštedite do 399 €, a u Neptunu čak do 578 €.

Luksuzan odmor uz najljepše plaže, uštedite do 605 €

U mjestu poznatom po najljepšim plažama Makarske rivijere, Brelima, za luksuzan odmor u Bluesun hotelu Berulia 5* izdvojit ćete i do 605 € manje od redovne cijene. Premium usluga, tri fantastična bazena i vrhunska hrana vrijedni su ljeta u ovom sjajnom hotelu. Uz samu plažu, nekoliko minuta od slavne Punta rate, nalazi se Bluesun hotel Soline 4*. Na ljetovanju u arhitektonskom čudu Makarske rivijere, uz odličnu hranu i vino, wellness i sjajan pogled iz soba, uštedjet ćete do 563 €.

Aktivno ljeto kraj nacionalnog parka uz uštedu do 456 €

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora teško će pronaći bolju ljetnu destinaciju od Starigrad-Paklenice. Penjanje, planinarenje i tenis neki su od sportova kojima ovdje možete upotpuniti ljetovanje.  Samo 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica smještaj potražite u mobilnim kućicama Bluesun kampa Paklenica 4* uz uštedu od 261 € za sedmodnevni odmor za dvoje ili u Bluesun Holiday Village Alan 3* uz uštedu od 456 €. U Alanu je u tijeku još jedna odlična akcija – ljetovanje već od 40 EUR po osobi.

Po izvrsnoj ponudi aktivnosti poznat je i Omiš. Povedite obitelj u all inclusive Holiday Village Sagitta 3* u Lokvu Rogoznicu kraj ovog starog gusarskog grada i uštedite do 461 €. Uživat ćete u prirodi, prekrasnim plažama i odmoru bez briga.

Akcija traje samo do 19.7. zato pošaljite upit odmah! Obratite se Bluesun rezervacijskom centru na reservations@bluesunhotels.com ili 01 3844 288.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.