Međimurje daje više: Na potrošenih 250 kuna dobijete kupon za dodatne atrakcije

Čini se kako je sada pravo vrijeme za posjet Međimurju, jer “Međimurje daje više”. Ljetna kampanja Turističke zajednice Međimurske županije u partnerstvu s ponuditeljima turističkih i drugih usluga, posjetitelju daje više.

Ova najmanja hrvatska županija iz godine u godinu opravdava titulu najuspješnije kontinentalne turističke destinacije i podiže letvicu izvrsnosti na svim područjima. Njihov uspjeh leži i u činjenici da  svoju turističku priču grade na očuvanju lokalnog identiteta i običaja uz jačanje autohtone ponude.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kada na području Međimurske županije do 15. rujna potrošite najmanje 250 kuna u nekom od partnera turističke zajednice, na dar dobivate bonus uslugu. Pravo na korištenje bonus usluge u vidu kupona, dobivate od smještajnog, ugostiteljskog ili drugog turističkog ponuđača usluga. Pri tome treba naglasiti kako će vam se kupon uručiti prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih i drugih turističkih usluga nakon plaćanja računa.

S kuponom u ruci koji ste dobili kod komercijalnih partnera, možete besplatno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja/ lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga partnera u projektu. A vjerujte sadržaja u Međimurju ne nedostaje: više prirode, više zdravlja, više pjesme, više finih jela i vina, više kvalitete i više sigurnosti.

Sve je duži popis partnera u projektu koji vas darivaju i kod kojih možete dobiti kupone, trenutno ih je više od 60, a ponuda je bogata i vrlo raznolika: zip line, kupanje, wellness, razgledi, bicikliranje, mini golf, ribolov, degustacije vina, ispiranje zlata, animacija za djecu, razni eventi i još puno toga. Cjelokupnu ponudu pogledajte na ovoj adresi.

I dok istražujete doživljaje Međimurja i usput skupljate bonuse imajte na umu kako kupone možete koristiti do kraja kampanje, odnosno do 15. rujna, u radnom vremenu i na lokaciji koja je navedena na letku odnosno web stranici te uz prethodnu najavu najmanje 24 sata prije termina korištenja usluge, osim ako se u direktnom kontaktu s ponuditeljem usluge ne dogovorite drukčije.

Ako vam navedeni bonus i kupon još uvijek nisu dovoljno privlačni, recimo i kako svaki gost koji popuni tražene podatke na poleđini kupona ulazi u nagradnu igru.

Međimurje je možda naša najmanja županija, ali je zato bogata sadržajem. Ovdje vam zaista neće biti dosadno, bilo da dođete na ljeto ili “izvan sezone”. 

Ne propustite priliku i dođite u Međimurje jer ovdje dobijete više prirode, više adrenalina, više fine hrane i vrhunskih vina i više sigurnog odmora!

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.