Međimurje je nova hit destinacija! Na Forestland stiže Shaquille O’Neal

Ljeto na sjeveru Hrvatske već više od desetljeća povezuje se s Forestlandom, glazbenim festivalom koji u srpnju okuplja najveće svjetske zvijezde. Od 19. do 21. srpnja Forestland se vraća po 12. put u Međimurje, pripremajući  48 sati odlične glazbe, prirode i nezaboravnih sjećanja!

U petak stiže Fedde Le Grand!

Kroz dva festivalska dana, u samo 48 sati, na Forestlandu će na tri pozornice nastupiti preko 60 izvođača. Pozornice, koje su organizatori prigodno nazvali Forestland, Forestroom i Šumski, postat će plesni podij za tisuće posjetitelja od petka do nedjelje u podne, kada se i službeno završava 12. izdanje festivala u Međimurju.

Fedde Le Grand
Fedde Le Grand

– Petak smo odlučili usmjeriti više prema klupskom izdanju festivala, pa će tako na Forestland stage-u nastupati Fedde Le Grand, Vanillaz, Timo G i Relja, dok će Forestroom stage biti predvođen sa talijanskim DJ-ima Paolom Barbatom i Alexom Doantijem. Večer i noć zagrijava najpopularniji slovenski house DJ Dino DZ, rekao je Saša Mikac, booking manager.

Relja će na glavnu Forestland pozornicu izaći već u 21 sat, a priprema novi koncertni set jer njegov novi EP izlazi za samo nekoliko dana! Večer završavaju Divolly & Markward i Utopia, a po prvi puta na Forestland dolazi i LA-a trance DJ Tluxx.

It’s DIESEL  motherfu*ers!

Ne postoje riječi kojima možemo bolje opisati karijeru DJ Diesela, odnosno bivšeg NBA igrača i glazbenika Shaquille O’Neala od njega samog i njegovih glazbenih i sportskih uspjeha.

Forestland Shaquille O'Neal
DJ Diesel

– Shaq je mega zvijezda, vjerujemo da je najveći celebrity koji je ikad bio na našim prostorima i iznimno se veselimo nastupu i dolasku. Nećemo ni spomenuti koliko ljudi se već javilo za fotku ili autogram, ali svima kažemo isto – dođite na Forestland, nećete požaliti, rekao nam je Krešo Biškup iz organizacije festivala Forestland te dodao kako će DIESEL, odnosno Shaquille O’Neal nastupati u subotu.

Recimo i kako će prije Shaqa nastupiti njegov sin Myles O’Neal, ali s nešto drukčijim zvukom. Na Forestland se vraćaju i Architect, Tai Woffinden, ali i Rosana Rabuza koja će imati prilike zatvoriti glavnu pozornicu.

forestland
Foto: Todor Milivojević

Zvjezdani line-up koji Forestland priprema za ovo ljeto zasjenit će samo produkcija koja će biti dosad najveća na ovim prostorima. Na preko 40.000 četvornih metara na Forestu će se nalaziti veliki Food Court, Tattoo by Mrlja (Ronch & Ana), ali i Barbershop Askari, Merch Shop, Circus i ogromni Zip Line. Kamp je ove godine preseljen u obližnji PG Geler i udaljen je 800 metara od festivala.

Ako se želite družiti i plesati uz zvijezde poput Diesela i Relje, a uz to i doživjeti cijeli spektakl prepun glazbe, zabave i jedinstvenog iskustva, dođite na Forestland. Organizatori obećavaju nezaboravno iskustvo koje nećete požaliti. Ulaznice potražite u sustavu Entrio.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.